Egyéb kategória

A kód: 75B – dolgok, amiket csak a közepes mellméretű lányok érhetnek

Akinek nagy van, kicsit szeretne, és fordítva. A női mell állandó téma, még akkor is, ha éppen teljesen átlagos és közepes mellmérettel rendelkezik egy nő. Azonban vannak dolgok, amiket csak ezek a nők érthetnek. 

vous - 2017.02.05.
A kód: 75B – dolgok, amiket csak a közepes mellméretű lányok érhetnek

Már tudjuk, milyen az élet nagy keblekkel, sőt már azt is, hogy mit élnek át a kis mellű nők, de egyvalamiről még soha nem beszéltünk.

Mi a helyzet a közepes mellmérettel rendelkező csajokkal?

A két véglet most biztosan azt gondolja magában, hogy nekünk könnyű… Nos, átlagos közepes mellmérettel nem rózsaszín az élet. (Csak egy kicsit!)

Nem tartozunk sehová

Sosem tudunk felháborodni, sosem tudjuk kikérni magunknak… Sosem kerestünk mell témában a Google-ben. Nem értjük a mell- és melltartóparákat sem. 

Így állunk a push-uppal

Bár összességében nincs szükségünk szivacsos melltartóra, ha engedünk a csábításnak, és mégis felvesszük, mindenki azt gondolja, hogy óriási keblünk van. 

Bikinivásárlás: pipa

M-es alsóhoz M-es felső! Nyertünk! 

mell

Nagy és kerek, vagy kicsi, de pajkos? Kiderült, milyen formájú mell tetszik a pasiknak

Ha a pasikat kérdeznénk, melyik a kedvenc női testrészük, sokan mondanák a melleket, a másik felük meg tutira a popsira voksolna.

Ezúttal a ciciimádó pasik mutatnak rá az igazságra, kiderült ugyanis, milyen női mell jön be nekik a leginkább.

Nincs méretben

Nos, igen, mi is megküzdünk a mérethiánnyal. Mivel gyakoribb, sokan viszik, így tuti, hogy a 75B, 80B mindig hiánycikk.

Imádjuk a csőtopokat

Most hadd „vagizzak” egy kicsit. A csőtopokat és a pánt nélküli melltartókat nekünk találták ki. Mivel közepes a méretünk, a pánt nélküli cicifix még megtartja a ciciket, és jól is mutatnak a csőtopban. Ó, és a pánt nélküli bikinifelsők!

Kihagytam valamit?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.