Egyéb kategória

Nagy és kerek vagy kicsi, de pajkos? Kiderült, milyen formájú mell tetszik a pasiknak

Ha a pasikat kérdeznénk, melyik a kedvenc női testrészük, sokan mondanák a melleket, a másik felük meg tutira a popsira voksolna. Ezúttal a ciciimádó pasik mutatnak rá az igazságra, kiderült ugyanis, milyen női mell jön be nekik a leginkább.

vous - 2022.04.12.
Nagy és kerek vagy kicsi, de pajkos? Kiderült, milyen formájú mell tetszik a pasiknak

A prágai Károly Egyetem kutatói egy, a nők számára egyáltalán nem MELLékes kérdésre keresték a választ:

Milyen formájú és méretű mell jön be leginkább a pasiknak?

Talán nem is lehetne eldönteni, hogy melyik nemnek fontosabbak a női mellek. Valljuk be, mi nők szentül hisszük, hogy a pasiknak a nagy, kerek cicik a gyengéi, nem véletlenül szeretne sok nő még nagyobb kebleket, ettől pedig a műtét sem riasztja el őket. Ez nem is olyan meglepő annak tudatában, hogy kutatók már bebizonyították, a nagyobb mellek általában magasabb ösztrogénszintet jelentenek, tehát a mellméret potenciális termékenységmérő is lehet.

mell

„A bimbó a helyén marad műtét után?” – most mindent megválaszolunk a szilikonmellről

A legtöbbünk fejében a szilikonmell nagyjából Pamela Andersonnal egyenlő, legalábbis rajta keresztül ismertük meg a mellnagyobbítás műfaját, és azt kell, mondjam, nem tett nagyon jót a beavatkozás PR-jának. Ugyanis míg azzal teljesen ki vagyunk békülve, ha valaki az elálló füleit megcsináltatja, viszont amikor egy lány a melle miatt fekszik kés alá, azonnal jönnek a sztereotípiák…

A cikk folytatása ITT jön!

A prágai kutatók 267 férfit kérdeztek négy különböző országból: Csehország, Brazília, Kamerun és Namíbia férfilakosságát faggatták ciciből. A vizsgálati alanyoknak két különböző méretű és feszességű kebel fotóját mutatták. Az eredmény szerint a pasik a közepes méretű ciciket kedvelik a leginkább, ezt követte a nagy méretű mell. A tesztalanyok kevésbé kedvelték az extrémnagy és ezért egy kicsit megereszkedett melleket.

Nos, hölgyek, nagyon úgy tűnik, ismét győzött a természetesség!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.