Intim

Túl a hagymán és a babon: ételek és italok, amiket szex előtt inkább ne egyetek

Ha randira, leginkább első randira készültök, tök alap, hogy nem fogyasztotok hagymát, főleg fokhagymát, és talán az is alap, hogy nem esztek nehéz ételeket. Kellemetlen lenne az első csók full hagymásan. Ennél azonban sokkal kellemetlenebb az, amikor az első szex előtt brutális gyomorgörcs tör rátok.

vous - 2017.02.05.
Túl a hagymán és a babon: ételek és italok, amiket szex előtt inkább ne egyetek

Ezt és egyéb kellemetlen helyzeteket elkerülendő, létezik egy tiltólista, egy lista azokról az ételekről, amiket nem javasolt szex előtt enni, hogy semmi, de semmi ne rontsa el a pillanatot, akarom mondani, az estét.

Brokkoli, karfiol, kelbimbó, káposzta 

Bár a felsorolt zöldségek nagyon egészségesek, de akárcsak a bab, iszonyatos módon segítik elő a gázképződést. Kéntartalmuk miatt pedig a gázos helyzet még gázosabb lesz.

Szénsavas italok

A szénsavas italok puffadást, hasi diszkomfortérzést okozhatnak, illetve elkerülhetetlen böfögést. Kellemetlen lenne…

kis kakas

Nincs kéznél reggel a pasi? Ébresztőóra helyett keljetek orgazmusra! 

Gondolkozzunk, gondolkozzunk, mire lenne a legjobb felébredni az ébresztőóra agresszív csörömpölése helyett? Kávéillat, verőfényes napsütés vagy a párunk finom, már mentolos leheletű csókja?

Áh, felejtsétek el! Keljetek orgazmusra!

Cukormentes édesség

A cukormentes édességekben a cukrot gyakran xilittel helyettesítik, ez a természetes édesítőszer viszont sok ember gyomrát felforgatja.

Sült krumpli

Nagyon kevés ember tudna ellenállni egy nagy tál sült krumplinak, azonban ha tuti a szex, akkor inkább legyetek úrrá magatokon, és ne egyetek sült krumplit. Magas nátriumtartalma miatt gyakran okoz puffadást. Valamint magas a glikémiás indexe, így nehezen emészthető. Fáradtnak és levertnek érezhetitek magatokat.

Hummusz

A hummusz igen egészséges nasi, azonban szex előtt mellőzzétek, ugyanis morgó gyomorral szexelni nem túl jó, valamit rossz leheletet is okozhat.

Kávé

Bár a kávé energiát ad – bizonyos ideig, de meg is emeli a vércukorszintet. Továbbá gyomorpanaszokat is okozhat, és csökkentheti a tesztoszteronszintet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.