Egyéb kategória

18 év házasság: különleges eseményen erősítette meg kapcsolatát a Beckham pár

Ha hollywoodi álompárokat kéne felsorolunk, biztos, hogy a top 5-ben ott lenne a Beckham család. Már sokszor bebizonyították, mennyire imádják egymást, most pedig David egy izgalmas infót árult el a szerelmükről.

vous - 2017.01.31.
18 év házasság: különleges eseményen erősítette meg kapcsolatát a Beckham pár

Az esküvő mindig nagy nap egy pár életében, és nincs is szebb dolog annál, mint amikor végighallgathatjátok a szerelmetek őszinte fogadalmát. Valószínűleg ezt gondolta David és Victoria Beckham is, egy teljesen privát eseményen ugyanis megújították esküvői fogadalmukat!

Az egészről persze mit sem sejtettünk volna, ha David egy rádióműsorban nem fecsegi ki a titkot. Ez azért elég klassz dolog, ha azt nézzük, hogy ők inkább magára az eseményre koncentráltak, és nem arra, hogy teleposztolják ezzel a közösségi oldalakat. Ma már ez elég ritka dolog (sajnos).

Objektum doboz

Bár minden részletet nem árult el (például azt, hogy ez tegnapelőtt történt, vagy mondjuk egy éve), de annyit igen, hogy nagyon szűk családi körben került sor a fogadalmakra. Mindössze hatan voltak az egész lakásban. Ja, és azt említettem, hogy a nagy eseményre David egy LILA KALAPOT választott magának?

„Mit is képzeltem? Úgy néztem ki, mint azok a srácok a Dumb és Dumber filmben” – mesélte.

Pedig mi azért egész biztosak vagyunk benne, hogy ha valakinek, akkor David Beckhamnek még egy lila kalap is jól tud állni. Az egyik legjobb dolog pedig az volt, hogy nem titkolta: bizony az ő házasságukban is voltak kemény pillanatok, de mindvégig kitartottak egymás mellett, hiszen tudja, ez hozzátartozik a kapcsolathoz és a gyerekneveléshez.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek