Egyéb kategória

7 jel, hogy egy igazi se*gfejjel randiztok

Ugye megvan az a pillanat, mikor rádöbbentek arra, hogy a pasi, akivel randizgattok lényegében egy hatalmas bunkó? Most abban segítünk, hogy ez minél hamarabb kiderüljön!

vous - 2017.01.28.
7 jel, hogy egy igazi se*gfejjel randiztok

Nyugi, minden lánnyal előfordul, hogy beleesik egy bunkó pasiba – már írtunk nektek arról, hogy ennek mi lehet az oka. Azonban ha tényleg komoly kapcsolatra vágytok, akkor jobb, ha már az elején kiderítitek, hogy mennyire megbízható a kiszemeltetek. Ha például az első pár randin ezeket tapasztaljátok, akkor a Pop Sugar szerint tuti, hogy egy igazi se*gfej!

1. Állandóan lemondja a randit, vagy átteszi az időpontját

Nem igazán érdekli, hogy ti mit terveztetek, gond nélkül lemondja a randikat – és persze, mindig van valami jó kifogása…

2. Megbízhatatlan

Egyszerűen sosem éritek el, amikor szükségetek van rá, a ti problémáitok őt egyáltalán nem érdeklik. Persze, ha neki van szüksége rátok, akkor elvárja, hogy ott legyetek vele.

Forrás:
iStock

3. Sértő viccei vannak

Az tök jó, ha egy pasi meg tud nevettetni és jó a humorérzéke, de a folyamatos beszólogatás és a vicc két külön dolog!

4. Ti sokkal többet tesztek érte, mint ő értetek

Ti szabadnapot vesztek ki, lemondjátok a csajos programot, sőt, még a nagyit sem látogatjátok meg miatta, ő viszont még a legapróbb dolgát sem teszi félre miattatok.

5. Sosem kér bocsánatot

Egyszerűen nem képes kimondani, hogy „sajnálom”. Ha hibázik, arra mindig van magyarázata, úgy gondolja, hogy ő sosem hoz rossz döntéseket.

Forrás:
istock

6. Nem vállal felelősséget

Mindig mást hibáztat, ha valami rosszul sül el. Tökmindegy, mi történt, ő biztosan nem hibázott.

7. Mindig csak magáról beszél

Ti már mindent tudtok róla, hiszen állandóan magáról beszél, rólatok viszont alig kérdez. Ti csak akkor vagytok téma, ha szóba hozzátok magatokat. Elég kínos!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.