Egyéb kategória

A leginspirálóbb idézetek a gyönyörű plus-size modelltől, Ashley Grahamtől

Gondoljatok arra, milyen aprócska kis hibák vannak a testeteken. Bizony senki sem tökéletes! Most pedig megtanuljuk együtt elfogadni ezeket az apró kis dolgokat, és ebben az egyik legszebb plus-size modell lesz segítségünkre!

vous - 2017.01.27.
A leginspirálóbb idézetek a gyönyörű plus-size modelltől, Ashley Grahamtől

Néhány VOUS-lány volt annyira bátor, hogy felfedte előttetek, milyen édes kis szépséghibáik vannak. Ők ezekkel együtt különlegesek, és azzal, hogy bevállalták a fotózást, bizonyították, hogy elég bátrak ahhoz, hogy elfogadják magukat.

Én sem mondom, hogy tökéletes testtel rendelkezem, mert ez nagyon nincsen így. Kicsi a mellem, borzalmasan vékony vagyok, a fejem pedig tele van varratok régi hegeivel, mert ennyire áldottan jó gyerek voltam kicsiként. A szemöldök egy része például hiányzik is, helyette egy kopasz folt van. De mindezekkel együtt kell élnünk, és el kell fogadnunk saját magunkat.

Most mondhatjátok azt, hogy könnyen beszélek – vagyis írok – a gépem mögül. De higgyétek el, hogy ezek egyáltalán nem légből kapott mondatok. Éppen ezért kértem egy kis segítséget Ashley Grahamtől, az ő idézetei fognak ma nekünk segíteni, hogy úgy fogadjunk el önmagunkat, ahogyan vagyunk. 

A tökéletes szépséget vagy méretet nem lehet rendesen megfogalmazni.

Objektum doboz

Egyszer szabadnak éreztem magam, és utána rájöttem, hogy soha nem leszek képes arra, amit a társadalom elvár tőlem.

Objektum doboz

Mindig azt kérték tőlem, hogy fogyjak vagy éppen hízzak, de már eljutottam arra a szintre, hogy nem érdekel. Szeretem a testem, a szuper homokóraalakom, és imádom ezt mutogatni.

Objektum doboz

A szavaknak nagy hatalma van. Csak mindennap mondd azt, hogy szereted magad, és egy idő után meg fog változni a felfogásod!

Objektum doboz

Tudom, hogy szexi alakom van, és azt akarom, hogy mindenki tudja, neki is szexi formái vannak. Nincsen okunk elrejteni őket.

Objektum doboz

Minden veled kezdődik. Ez arról szól, hogy mennyire szereted önmagad. Ha nem százszázalékosan, akkor nem leszel elégedett az életeddel. Mindennek te vagy az alapja.

Objektum doboz

Lányok! TI VAGYTOK A LEGSZEBBEK, csak ezt el is kell hinnetek legbelül. Fogadjátok meg Ashley Graham mondatait!

Ajánlott cikkek