Egyéb kategória

Motivációs Ted Talk Vecsei H. Miklós tolmácsolásában

A huszonévesek útkeresése manapság szinte már mindennapos, ám arról, hogy a legtöbben milyen sokáig nem találják meg a hivatásukat, vagy nem szeretik a munkájukat, keveset vagy egyáltalán nem beszélünk. Vecsei H. Miklós fiatal színművész ezt a témát feszegeti.

vous - 2018.09.11.
Motivációs Ted Talk Vecsei H. Miklós tolmácsolásában

A Ted Talk egy olyan amerikai konferencia sorozat, amelyen olyan emberek tartanak motivációs “tréninget”, akik vagy sokat elértek az életben, vagy olyan történetük van, amikkel másokat tudnak motiválni és inspirálni. Magyarországra pár éve érkezett meg az a Tedx Talks névre hallgató, de ugyanúgy az amerikai mintára épülő programsorozat, amely hatalmas népszerűségnek örvend. Nemrég, a Vígszínház társulatának tagja, a nagysikerű Pál utcai fiúk Nemecsekét játszó Vecsei Miklós tartott előadást az eseményen, ahol a fiatalok, főleg az Y generáció útkereséséről és annak miértjeiről beszélt. A videó rendkívül elgondolkodtató, főleg, hogy mindezt egy olyan sikeres színész fejti ki, aki maga is ehhez a generációhoz tartozik.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.