Egyéb kategória

Motivációs Ted Talk Vecsei H. Miklós tolmácsolásában

A huszonévesek útkeresése manapság szinte már mindennapos, ám arról, hogy a legtöbben milyen sokáig nem találják meg a hivatásukat, vagy nem szeretik a munkájukat, keveset vagy egyáltalán nem beszélünk. Vecsei H. Miklós fiatal színművész ezt a témát feszegeti.

vous - 2018.09.11.
Motivációs Ted Talk Vecsei H. Miklós tolmácsolásában

A Ted Talk egy olyan amerikai konferencia sorozat, amelyen olyan emberek tartanak motivációs “tréninget”, akik vagy sokat elértek az életben, vagy olyan történetük van, amikkel másokat tudnak motiválni és inspirálni. Magyarországra pár éve érkezett meg az a Tedx Talks névre hallgató, de ugyanúgy az amerikai mintára épülő programsorozat, amely hatalmas népszerűségnek örvend. Nemrég, a Vígszínház társulatának tagja, a nagysikerű Pál utcai fiúk Nemecsekét játszó Vecsei Miklós tartott előadást az eseményen, ahol a fiatalok, főleg az Y generáció útkereséséről és annak miértjeiről beszélt. A videó rendkívül elgondolkodtató, főleg, hogy mindezt egy olyan sikeres színész fejti ki, aki maga is ehhez a generációhoz tartozik.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.