Egyéb kategória

Utoljára a matekérettségin féltünk ennyire! – így éltük meg a Hot Men Dance revüshow-t…

Ha valaki egyszer azt mondja nekem, hogy elmegyek egy férfisztripperrevüshow-ra, biztosan körberöhögöm. Évekkel ezelőtt megfogadtam ugyanis, hogy soha, de soha nem teszek majd ilyet. Habár imádom a Magic Mike című filmet, míg az ember otthon egyedül jön zavarba, vagy kuncog kínosan egy-egy jeleneten, úgy életben már sokkal zavarba ejtőbbnek gondoltam egy ilyen show-t. De végül csak beadtam a derekamat – hál' istennek szó szerint nem kellett!

vous - 2017.09.04.
Utoljára a matekérettségin féltünk ennyire! – így éltük meg a Hot Men Dance revüshow-t…

De volt, aki megtette – nem mintha lett volna más választása! A táncosok úgy vitték fel a lányokat a színpadra, hogy még mi sem kaptunk levegőt a kísérőmmel – a VOUS újdonsült stylistjával, kollégámmal és egyben megmentőmmel, Nórival –, nemhogy ők! Ennyi zavarban lévő, elvörösödött lányt, nőt, asszonyt rég láttam egy helyen! De ennyi sikoltozó, vágyakozó tekintetűt is.

Mi pedig próbáltunk elvegyülni…

Forrás:
VOUS

Volt itt Szürke ötven árnyalata show, ahol egy hintába kötötték ki a prédát, és biztos vagyok benne, hogy még a lány sem gondolta aznap, hogy ennyire „kitárulkozik” majd. Lábai nagyjából 90 fokot „zártak”, miközben a srác arca nagyjából 2 cm-re suhant el közöttük…

Öltánc alsónaci nélkül – mindössze egy amerikai zászlóval elfedve a „lényeget”, illetve a hölgy keze is nyújtott némi takarást –, már ha jól láttuk, amit láttunk. Gumibot nem rendeltetésszerűen használva – és nem a „helyére” téve. Lasszó, amivel becserkészték az áldozatukat, és persze póráz is, amivel négykézláb sétáltatták a hölgyeményeket a színpadon és onnan le.

kerdojel

Mi is az a revütánc?

A revütánc nem férfisztriptíz: mivel Magyarországon még nincs kultúrája ennek a műfajnak, ezért számos információ rosszul rögzült a köztudatban. A chippendale egy nívós brit bútorgyártó neve, róla nevezte el magát az első sztriptíztáncos csapat Amerikában. Tehát ha itthon chippendale-bemutatóra mennénk, akkor valószínűleg csak szép, masszív bútorokat látnánk. A revütáncot ezzel szemben hajlamosak vagyunk teljesen összemosni a sztriptízzel, pedig a látszat ellenére nagyon is sok különbség van a kettő között. Egy revüelőadás lényege ugyanis a tánc, a precíz mozdulatok, a kapcsolat megteremtése a táncos és a nézők között, miközben egy jól felépített történetet mesélnek el a színpadon.

Ambivalens érzések lettek úrrá rajtunk is, mert a sztrippercsapat tagjai egytől egyig kidolgozott testű, csinos hátsójú, helyes arcú „úriemberek” voltak, de akárhányszor elindultak felénk, úgy szorítottuk egymás kezét Nórival, mintha csak anno a vizsgáztató tanár szólított volna fel. Ez később sem enyhült, nagyjából végig, azaz közel másfél-két óráig azon imádkoztunk, nehogy mi legyünk a következő áldozatuk.

Még szünet alatt is…

Forrás:
VOUS

Félreértés ne essék, nem vagyunk prűdek kicsit sem, de amikor egy vadidegen férfi vezeti a kezed helyetted oda, ahova ő szeretné – és ti maximum a pasitokat érintenétek meg ott –, miközben több száz szempár és kamera figyel benneteket, képtelenség fesztelennek maradni. Ezzel Nóri is egyetértett, hasonlóan éltük meg az egész estét:

„Naivan azt gondoltam, hogy 'csak' annyi lesz, mint a filmekben: egy kis öltánc, ez, az, amaz és kész.

Ehhez képest majdnem a teljes show alatt úgy éreztem, hogy egy szoftpornót nézek 4D-ben.

A műsor mellett már csak az lepett meg igazán, hogy mennyi nő képes egy ilyen jellegű műsort valóban élvezni – ráadásul magukat simogatva sikongatva. Elárulom: meglepően sok. Ja, és igen, durva, hogy 2017-ben még mindig az egyenruhás férfiakra indul be a legtöbb nő. Összességében egy brutál szürreális, stresszes, vicces, de látványos péntek estét tudhatunk magunk mögött – hála a Hot Men Dance-nek. De sem a lánybúcsúmon, sem az unalmas estéimen nem ismételném meg – egy életre az emlékeimbe égett a látvány.”
 

Csak és kizárólag azoknak a lányoknak ajánljuk, akik nem ijednek meg a férfiaktól, vagy azoknak, akik kellőképpen „bátorra” tudják inni magukat! Mert a Hot Men Dance revüshow-n bármi megtörténhet!

Objektum doboz

Éppen ezért összeírtunk nektek pár aranyszabályt, amit jó, ha tudtok, mielőtt elmennétek a show-ra:

  • Lehetőség szerint nadrágban vegyetek részt az eseményen,
  • de ha mégis szoknyában mennétek, hibátlan fehérneműben és frissen gyantázva tegyétek, mert nem csak a fiúk bőre villan ki egy-egy tánc alatt.
  • Ha fogyasztotok alkoholos italokat, ha nem, a show előtt mindenképp dobjatok be egy koktélt – vagy egy nyugtatót. Szükségetek lesz rá!
  • Ha felcibál invitál az egyik táncos a színpadra, ne ellenkezzetek, felesleges – nincs esélyetek ellenük!
  • A telefonotokat még véletlenül se vegyétek elő, sem fotózás, sem pedig segítségkérés céljából, mert bünti lesz!
  • Élvezzétek a show-t, sikítozzatok, mosolyogjatok, és csápoljatok a karotokkal, mert ha nem, bünti lesz!

Bár szinte végigizgultuk az egész estét, voltak pillanatok, amikor nem a félelem miatt hagyott ki egy-egy ütemet a szívünk, a fiúk tánctudása is sokszor lélegzetelállító volt.

600

Hot Men Dance

A társulat Magyarország egyetlen férfirevü-tánccsapata, ami több mint négy éve alakult. Az egyik kereskedelmi csatornán futó tehetségkutató versenyen elért sikereket követően a csapat létrehozta Magyarország első és egyetlen revüszínházát.

A csapat vezetője, Pietro Jackson 2015-ben revütánc-világbajnok lett, a csapat pedig 2016-ban Európa-bajnok revütánc és Menstrip kategóriában, valamint a világon bekerültek az első öt legjobb csapat közé.

Tartsátok be a szabályokat, és mielőtt bármilyen kommentet fűznétek ehhez a cikkhez, vegyétek az irányt a táncoscsapat felé, majd kiderül, ti hogyan bírjátok!

És akkor utánunk beszéljenek a képek! 

Forrás:
Hot men dance

Forrás:
Hot Men Dance

Forrás:
Hot Men Dance

Forrás:
Hot Men Dance

Forrás:
Hot Men Dance
Ajánlott cikkek