Egyéb kategória

Milyen érzés egy világhírű nővér mellett felnőni? Beyoncé húga elárulta!

Időnként hallani olyan szitukról, amikor két testvér annyira rivalizálni kezd egymással, hogy a kapcsolatuk teljesen megromlik. Hollywoodban erre még nagyobb az esély, mint a szimpla hétköznapokban: de Beyoncé és Solange bizonyítják, hogy náluk ez elő sem fordulhat.

vous - 2017.01.11.
Milyen érzés egy világhírű nővér mellett felnőni? Beyoncé húga elárulta!

Beyoncé a világ egyik leghíresebb, legsikeresebb énekesnője, milliónyi rajongóval és elképesztő karrierrel. Bár húgáról is egyre többet lehet hallani az utóbbi időben, azért Solange-nak mégsem olyan könnyű lépést tartania nővérével. Azt gondolnánk, ilyen helyzetben rivalizálás alakulhat ki közöttük, de az Interview Magazinban bebizonyították, hogy náluk erről szó sincs.

Objektum doboz

Az interjú különlegessége az volt, hogy nem egy újságíró, hanem maga Beyoncé készített riportot húgával, és már a legelső sorokban bebizonyította, mennyire imádja őt.

„Kicsit furcsa, hogy én készítek veled interjút, hiszen tesók vagyunk, és folyton beszélünk egymással. De mégis annyira örülök ennek, mert én vagyok a legnagyobb rajongód, és elképesztően büszke vagyok rád.”

Solange őszintén mesélt arról az időszakról, amikor igyekezett kitalálni, mivel szeretne foglalkozni, Beyoncé pedig hozzátette, ő már akkor tudta, hogy a kishúga szupertehetséges lesz a jövőben. A legmeghatóbb pillanat viszont határozottan az volt, amikor az énekesnő könnyes szemekkel megkérdezte a tesóját: „milyen voltam nagytestvérként?"

„Csodálatos munkát végeztél. Te voltál a legmegértőbb, szeretőbb, legcsodálatosabb nővér. Az elmúlt 30 évben egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor kaptunk össze egymással.”

Objektum doboz

Azért jó látni, hogy a testvéri szeretet még a sztárok között sem halványul el.

Ajánlott cikkek