Egyéb kategória

Három egészséges szénhidrát, ami segít a fogyásban

A legtöbb diéta azt javasolja, ha fogyni szeretnénk, száműzzük a szénhidrátot az étrendükből. Ezzel azért ne olyan hevesen! Vannak ugyanis bizonyos szénhidrátok, amik elősegítik a fogyást, és a diétázók is bátran ehetik!

vous - 2017.01.07.
Három egészséges szénhidrát, ami segít a fogyásban

Natúr görög joghurt

Bár ez tejtermék, így nem tűnik tipikus szénhidrátnak, a természetben előforduló tejcukor (más néven az egyszerű szénhidrát) elijeszthet egyeseket. DE NE! Kutatások kimutatták, hogy a probiotikus joghurtok fogyasztása (+ alacsony kalóriatartalmú étrend) csökkentheti a testtömegindex (BMI) és a testzsír százalékát.

Édesburgonya

Nem árt pár édesburgonya a kamrátokba, hogy a diéta alatt csökkentsétek a szénhidrát utáni vágyatokat. Jobb, lesz mint egy cukorka! Egy közepes méretű édesburgonya nagyjából 27 gramm szénhidrátot tartalmaz, ami növeli a vércukorszintet és serkenti az anyagcserét.

avocado avokádó étel

5 zsírégető finomság az ünnepek utánra

A december általában a halászléről, a töltött káposztáról és a bejgliről szól. Szinte lehetetlen ilyenkor a fogyókúrára gondolni. Most azonban olyan téli zsírégetőket mutatok nektek, melyeket biztosan szívesen fogyasztotok majd az ünnepek alatt és után is.

A cikk folytatása ITT jön!

Pattogatott kukorica

Természetesen nem a hipermarketben vásárolt mikrós vajas variáció. Kinek van szüksége csipszre, ha van pop-corn? Vegyetek kukoricamagokat, és otthon a tűzhelyen egy kevés kókuszzsíron pattogtassátok ki a szemeket. Ízlés szerint fűszerezzétek!

kukorica

Az egészséges pop-corn létezik, így készítsétek el!

Már én is rájöttem, hogy nem túl jó dolog hetente bombáznom magam színezékkel teli, vajas kukoricával, ezért úgy döntöttem, hogy csökkentem a mozizást – így még spórolhatok is –, otthoni filmesteket tartok, és elkészítem saját magamnak a pop-cornt.

Az egészséges pop-corn-variációkat ITT találjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.