Egyéb kategória

Megható pillanat az állatkertben: az orangután megpuszilta a terhes nő pocakját

Cuki, aranyos, vicces állatos videókból sosem fogy ki az internet. Ezért is történhetett az, hogy ismét egy állatos videót mutatunk nektek. Egy orangután megpuszilta a várandós nő pocakját. Über édes!

vous - 2017.01.06.
Megható pillanat az állatkertben: az orangután megpuszilta a terhes nő pocakját

Amikor az angliai várandós hölgy, Morgain Cole Abbott ellátogatott a Colchester Állatkertbe, biztosan nem gondolta, milyen csodálatos dolog fog vele történni. Az orangután lakóhelyéhez érve, az állat egyből megkedvelte a nőt, különösen születendő kisbabáját.

szfinx-cica-macska

Lógó fülű és hibrid: így néznek ki a világ legdrágább cicafajtái

Nem újdonság, hogy néhány kutyafajtáért kész vagyonokat kérnek el a tenyésztők, de gondoltátok volna, hogy ez sokszor a macskáknál sincs másképp? A Pet360 összegyűjtötte azokat a különleges cicákat, amik nemcsak szépségükkel, hanem borsos árukkal is felhívják magukra a figyelmet! Kitaláljátok, mennyibe kerül a legdrágább macskafajta?

A cikk folytatása ITT jön!

Amikor Morgain szorosan az üveg elé állt, az orangután odament a nőhöz, és az üvegen keresztül először csak megérintette a pocakját. A varázslatos pillanat ezután következett. 

Később az állat a fejét is odanyomta, mintha megpuszilná Morgain pocakját. A hihetetlen pillanatot szerencsére meg is örökítették.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek