Egyéb kategória

Itt a csillogó kristályharisnya – imádjuk vagy utáljuk?

Kétféle ember létezik: aki gyűlöli a harisnyákat, és aki imádja őket. Bevallom őszintén, én inkább az előbbi csoporthoz tartozom, ugyanis utálom, ha ráncosodik, utálom, hogy rám tapad, ha tehetem, inkább nem is húzok. Azonban vannak olyanok, akik nagyon is szeretik a harisnyákat, pláne akkor, ha különlegesek...

vous - 2017.01.02.
Itt a csillogó kristályharisnya – imádjuk vagy utáljuk?

Az unalmas harisnyákat idén felváltották a különlegesebb darabok, mint a színátmenetes ombre harisnya, sőt a neccharisnya is újra divatba jött – ide kattintva azt is megnézhetitek, melyik ruhadarabbal érdemes hordani, ha igazán trendik szeretnétek lenni. Most viszont egy új trend indult hódító útjára: a csillogó kristályharisnya. 

Objektum doboz

A Huffington Post szerint a kristállyal kirakott neccharisnyákat Destiney Bleu kezdte el gyártani, aki nemcsak harisnyákat, de kövektől ragyogó zoknikat, bugyikat és melltartókat is készít, amiket a Dbleudazzled honlapján ti is megnézhettek. Az már biztos, hogy néhány celebkirálynő imádja őket, mint például Kylie Jenner vagy Beyoncé.

Objektum doboz

Objektum doboz

Nekem viszont egy picit már túl csicsás. Egy klip vagy egy fotó erejéig még talán oké, de hétköznapra szerintem kicsit sok. Ti mit gondoltok róla? Szavazzatok!

Objektum doboz

Címkék: #divat #harisnya #trend
Ajánlott cikkek