Egyéb kategória

Isztambuli terrortámadás: legalább 39-en meghaltak szilveszter éjjel

Legalább 39-en meghaltak és 69-en megsebesültek szilveszter éjjel Isztambulban, amikor terrortámadás ért egy szórakozóhelyet. 

vous - 2017.01.01.
Isztambuli terrortámadás: legalább 39-en meghaltak szilveszter éjjel

Éjfél után nem sokkal egy Mikulásnak öltözött fegyveres tüzet nyitott az isztambuli Reina klubban, amely a Boszporusz európai partján van. Az eddigi információk szerint a támadásban 39-en meghaltak és legalább 69-en megsebesültek. 

Objektum doboz

A város kormányzója, Vasip Sahin közleményében terrortámadásnak minősítette a merényletet. A török belügyminiszter, Suleyman Soylu közlése szerint a 39 áldozat között 1 rendőr és 16 külföldi van. 21 áldozatot már sikerült azonosítani.

A helyszínelés továbbra is tart, a környéket a rendőrség lezárta. A támadóról, akikről több hírportálon is többes számban beszéltek, nem tudni semmit – írja a Daily Mail.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.