Egyéb kategória

Isztambuli terrortámadás: legalább 39-en meghaltak szilveszter éjjel

Legalább 39-en meghaltak és 69-en megsebesültek szilveszter éjjel Isztambulban, amikor terrortámadás ért egy szórakozóhelyet. 

vous - 2017.01.01.
Isztambuli terrortámadás: legalább 39-en meghaltak szilveszter éjjel

Éjfél után nem sokkal egy Mikulásnak öltözött fegyveres tüzet nyitott az isztambuli Reina klubban, amely a Boszporusz európai partján van. Az eddigi információk szerint a támadásban 39-en meghaltak és legalább 69-en megsebesültek. 

Objektum doboz

A város kormányzója, Vasip Sahin közleményében terrortámadásnak minősítette a merényletet. A török belügyminiszter, Suleyman Soylu közlése szerint a 39 áldozat között 1 rendőr és 16 külföldi van. 21 áldozatot már sikerült azonosítani.

A helyszínelés továbbra is tart, a környéket a rendőrség lezárta. A támadóról, akikről több hírportálon is többes számban beszéltek, nem tudni semmit – írja a Daily Mail.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.