Ha szilveszterre nem terveztek nagy bulit, csak kisebb összejövetelt otthon a barátaitokkal, és nem bajlódnátok túl sokat a dekorációval sem – de azért mégis megadnátok valamilyen formában a módját az ünnepi hangulatnak –, akkor az alábbi ötletet nektek találták ki. Pezsgő biztosan lesz, nem igaz? És pohár is! Ergo, érdemes ezt kidekorálnotok valamivel, amire nincs is tökéletesebb trükk, mint a cukorkás szélű pohár. Amitől édesen fagyos külsőt kap a ibrik.
Az alábbi praktikát édesanyámtól tanultam. Amikor kicsik voltunk a nővéremmel, ünnepekkor mindig így dobta fel az italos poharainkat – na nem az alkoholosat természetesen.
Az alkoholtilalomtól a féktelen partikig – avagy így buliztak a '20-as évek fiataljai
Charleston, jazz- és illegális szeszklubok, cigaretta, rövid haj, és annál is rövidebb szoknyák, káromkodás, és alkohol, alkohol, alkohol. Annak ellenére, hogy a '20-as évek elején megkezdődött a szesztilalom, akkor köszöntött be a féktelen bulizások kora!
Ha nektek is kedvetek támadna egy kis legális iszogatáshoz, ne fogjátok vissza magatokat, és kóstoljátok meg a híres Gatsby egyik kedvenc koktélját!
Ha ti is tennétek vele egy próbát, a fortély a következő…
Amire szükségetek lesz:
Elkészítése:
Amellett, hogy baromi mutatós, jól illik pezsgőhöz, martinihez és koktélokhoz.
Bár elmosogatni nem könnyű, nekem elhihetitek, hogy nem sok cukor marad majd a pohár szélén – a vendégeknek köszönhetően.