Egyéb kategória

3 magyar divatblogger elárulta, milyen a legtrendibb partiruha 2016 szilveszterén

Az év utolsó napján egy kérdésen minden lánynak át kell rágnia magát: mit húzzon fel szilveszter este? Ugyanis ha valamikor, akkor most érdemes felvenni az extrémebb, bohókásabb darabokat, hiszen mégiscsak utoljára indulunk bulizni 2016-ban. Három magyar divatbloggert kérdeztem arról, hogy szerintük idén milyen partiruha a legdivatosabb. Elárulták azt is, ők miben buliznak az év utolsó napján.

vous - 2016.12.29.
3 magyar divatblogger elárulta, milyen a legtrendibb partiruha 2016 szilveszterén

A saját szilveszteri szettemet mindig úgy próbálom összeállítani, hogy egy kicsit különlegesebb legyen, mint az év többi napján. Ilyenkor szóba jöhet minden, ami flitter, minden, ami csillog, és minden, ami egy kicsit is extrémebb.

De mit vegyünk fel akkor, ha az idei legnagyobb trendeket figyelembe vesszük? Vajon mit ajánlanak a legnépszerűbb hazai bloggerek? És ők miben buliznak szilveszterkor? Megkérdeztem tőlük.

viola csillám smink

Ne hagyjátok ki a sminket se!

A VOUS indulása óta számtalan olyan smink született, amit bevethettek az év utolsó napján is, mivel elég extrémre sikerültek. Ezek közül a kedvenceink a következők:

Mesi és Panni – STYLE AND BLOG

Szerintük a tökéletes alkalmi ruha kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont, hogy jól érezzétek magatokat az adott darabban, kényelmes legyen számotokra, s egy pillanatig se feszengjetek a viselése közben – mondják.

„2016-ban ismét különösen trendinek számítanak az elegáns és fényes szaténból készült ruhadarabok, illetve a metálosan csillogó ezüst, arany és rózsaarany anyagok. Másrészről hódít az örök kedvenc bársony, újra virágkorukat élik a flitterek, és divat a csipke is, úgyhogy

könnyedén választhatunk különleges, ugyanakkor az aktuális divatőrületeknek megfelelő kedvenceket idén szilveszterkor is.

Aktuális személyes kedvenceink a praktikus kétrészes darabok lettek, olyan ruha – top illetve szoknya – body kombinációk, melyek akár külön-külön is kombinálhatóak később. Mi előreláthatólag egy ilyen partiszettben búcsúztatjuk majd a 2016-os évet.”

Objektum doboz

Objektum doboz

style and blog szilveszteri ruha

STYLE AND BLOG extra tipp:

Szilveszterkor mindannyian vágyunk egy különleges – lehetőleg új – alkalmi ruhára, ám gyakran előfordul, hogy mégsem találtunk rá álmaink darabjára. Ilyenkor érdemes lehet egy régebbi, klasszikus darabot elővennünk – például egy csinos kis feketét, – és néhány különleges kiegészítővel megfűszerezni a szettünket.

Használhatunk például statement nyakékeket vagy hangsúlyos fülbevalót, egy különleges borítéktáskát, fényesen csillogó övet vagy akár egy extravagáns alkalmi magas sarkút is. Tanácsoljuk tehát, hogy kísérletezzetek bátran a merészebb kiegészítőkkel, olykor sokkal többet adnak a végeredményhez, mint azt elsőre gondolnánk.

A lányok blogját IDE kattintva ti is megnézhetitek, de Facebookon és Instagramon is tudjátok őket követni.

Lángi Dorka – ROSES & LACES

Dorka szerint mindegy, hogy egy visszafogott estét terveztek a barátaitokkal vagy egy igazi év végi buliban tomboltok, az esti fényeknek, egy kis pezsgőnek és egy elképesztő szettnek köszönhetően felejthetetlen lesz a 2016-os évetek.

„Ezen az estén minden konvenciót félretehetünk, és végre előkerülhetnek a csillogó, flitteres darabok, a szexi koktélruhák, de a kis feketéről se feledkezzünk meg. Én idén a szezon kedvenc párosítására, az ujjatlan arany flitteres ruhára és egy fekete garbóra szavazok, amit a kényelem nevében egy lapos talpú, de szuperszexi, térd fölé érő csizmával párosítok.

Természetesen akkor sem kell aggódnunk, ha inkább egy kényelmes, nadrágos szettet választanánk, hiszen egy metálos fényű blúzzal, vagy az idei szezon kedvencével, egy bársony felsővel is ellenállhatatlanok leszünk.”

Objektum doboz

Objektum doboz

Lángi Dorka Roses and Laces

ROSES & LACES extra tipp:

Koronázzuk meg a szettünket néhány jól megválasztott kiegészítővel: próbáljuk ki a csillogó statement ékszereket vagy egy trendi, nyakra simuló chokert.

Párosítsunk szettünkhöz egy csábító magas sarkút, ami lehet egy szexi combcsizma, egy csillogó szandál vagy egy különleges bokacsizma, és válasszunk hozzá egy kistáskát, amiben minden hasznos női csecsebecse elfér.

Dorka blogját IDE kattintva ti is megnézhetitek, valamint Instagramon is követhetitek!

Kovács Marcella – STÍLUSKOMMUNIKÁCIÓ

„Nemcsak 2016 szilveszterén, hanem az összes szilveszteren és partin is az a legmenőbb szett, ami nem izzadságszagú. Nincs annál kellemetlenebb, amikor látszik a lányokon, hogy most nagyon oda akarták tenni magukat, de egyrészt körülbelül ugyanúgy néznek ki, ugyanolyan nagyon trendi mindenki, s ráadásul még feszengenek is a szűk, mélyen dekoltált, túl rövid kis ruhájukban” – mondja Marcella.

Hozzáteszi, ezt a feszengést bizony a pasik is észreveszik. „Higgyétek el nekem, sokkal jobban szeretik azokat a csajokat, akik természetesek, finoman lazák, nőiesek, de nem akarják mindenáron az összes éhes tekintetet magukon tudni.

Kitűnni a tömegből nem csak úgy lehet, ha mi vagyunk a legszexibbek az adott buliban.

Én a főváros egyik legmenőbb klubjának táncos show-ját fogom stylingolni, úgyhogy valószínűleg kiélem az extrovertáltságomat a táncosokon és valamilyen letisztult, finoman elegáns, s akár szexi, de maszkulin szettbe bújok.

Objektum doboz

Objektum doboz

stíluskommunikáció szilveszteri ruha

STÍLUSKOMMUNIKÁCIÓ extra tipp:

Vegyetek fel bátran bársonyt, hiszen az most nagyon menő anyag. Ha valaki soknak érzi – éspedig könnyen lehet sok –, akkor elég, ha a top bársony, és legyen a szoknya vagy a nadrág valami egészen más anyagból.

Idén télen minden nagyon glamúros, úgyhogy bátran viselhetünk csillogó szetteket! Ettől függetlenül, ha nem szeretnénk, hogy azt gondolják mások, mi vagyunk a diszkógömb a helyen, ne öltözzünk csillogóba tetőtől talpig. Vagy a nadrág/szoknya csillogjon, vagy a felső.

Vehetjük elegánsan lazára is a szettet: idén nagyon menők az olyan összeállítások, amikben olyan darabok vannak, amik első látásra talán ütik egymást. Magas sarkú-jogging-fehér ing, tornacipő-szmokingnadrág-póló, magas sarkú-miniszoknya-kapucnis pulcsi. A lényeg, hogy legyünk bátrak, de lássuk azt a végén, hogy ez a szett bizony remekül összeállt.

Marcella blogját IDE kattintva ti is megnézhetitek, valamint Instagramon is követhetitek!

1. Bershka, 2. Bershka, 3. H&M, 4. Zara, 5. H&M, 6. H&M, 7. Bershka, 8. Bershka, 9. Bershka, 10. Zara, 11. Bershka

1. Bershka, 2. Bershka, 3. H&M, 4. Zara, 5. H&M, 6. H&M, 7. Bershka, 8. Bershka, 9. Bershka, 10. Zara, 11. Bershka
Forrás:
VOUS
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.