Egyéb kategória

5 dolog, ami MINDIG rosszkor történik

Nektek is megvan az az érzés, hogy éppen kismillió dolgotok van, és valaki pont akkor ír rátok cseten? Mire gondoltok ilyenkor? Mert én mindig arra, hogy édes istenem, itt helyben megőrülök. Ugye egyetértünk abban, hogy vannak dolgok, amik mindig rosszkor történnek?

vous - 2016.12.11.
5 dolog, ami MINDIG rosszkor történik

Gondoljatok csak arra, amikor munka közben fuldokoltok a teendők és elvárások nyomása alatt, aztán csörög a mobilotok. Rápislantotok, és anyukátok az. Imádjátok őt, ő a földkerekség legcukkerebb, legimádnivalóbb lénye, de ezt a telefont nem fogjátok felvenni, mert képtelenek vagytok vele beszélgetni, persze ennek rettenetesen nagy bűntudat az ára. És ez csak egy példa a sok közül, van ám még!

1. Amikor végre egy fárasztó nap után ágyba zuhantok

Betűritek a lábaitok alá a takarótokat, szépen, gondosan bebugyoláljátok magatokat, hogy szinte már úgy néztek ki, mint egy múmia. És milyen kínzó érzés tör rátok, na milyen? Hát persze hogy az, hogy pisilnetek kell! Ha emellé még a farkaséhség is rátok tör, az már tényleg a világvége, de ez utóbbit ezekkel a kajákkal csillapíthatjátok, hogy ne csak szénhidrátot egyetek. De ha a természet hív benneteket, akkor nincs mese, menni kell…

Objektum doboz

2. Amikor várjátok, hogy felszálljatok a repülőgépre

És szólnak a recepción, hogy nem szállhattok fel, mert lejárt a személyitek. Pont tegnap. 

Objektum doboz

3. Amikor tökéletesre festitek a körmeiteket, és örömködtök a szépségükön

Naná, hogy ekkor tör rátok a hidegrázás, és muszáj felvennetek egy pulcsit, ha nem akartok jégkockává változni. És természetes, hogy az utolsó pillanatban, mikor azt hiszitek, hogy megússzátok sérülés nélkül, teljesen morbid módon beleragad a pulcsitokba. Ennyit a tökéletességről.

Objektum doboz

4. Végre eljön a nap, amikor hiper-szuper áron lefoglalt nyaralásotok elkezdődik

És a menstruációtok hirtelen úgy dönt, hogy előbb jön meg egy héttel. Csak mert. 

Objektum doboz

5. Megállít az ellenőr, hogy mutassátok a bérleteteket

De tíz perc kotorászás után sem találjátok meg, főleg, mert aznap már túl sokszor állítottak meg, így azzal a laza mozdulattal dobjátok a táskátok mélyére, hogy ma már több ellenőrrel nem lesz dolgotok, hiszen mindjárt otthon vagytok. Persze közvetlen ezután nagybevásároltok, így a kotorászás közben csirkeféléket raktok magatok köré, majd amikor az ellenőr jól letol és leszáll, előkerül. Nem, ilyen nem létezik? De, ez megtörtént.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.