Egyéb kategória

Hosszú Katinka (megint) történelmet írt: minden idők legeredményesebb női versenyzője lett

Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világbajnokságának szerdai napján, Windsorban 200 méter pillangón és 100 méter háton is az első helyen végzett, ezzel pedig két aranyérmet is bezsebelt.

vous - 2016.12.08.
Hosszú Katinka (megint) történelmet írt: minden idők legeredményesebb női versenyzője lett

A háromszoros olimpiai bajnok a keddi nyitónapon 400 méter vegyesen első helyen végzett, valamint 200 méter gyorson második lett, ezúttal viszont 200 méter pillangón és 100 méter háton is győzőtt. Hosszú Katinka így értékelte a 200 m pillangón aratott győzelmét az M4 Sport riporterének:

Annyira nem örülök az időnek, de a verseny és az arany volt a lényeg. Nem minden úgy jött össze, ahogy szerettem volna, ha mondhatok ilyet, ez kicsit olimpia utáni másnaposság, nehéz koncentrálni egy-egy versenyszámra.

Forrás:
AFP

Nagyjából egyórás pihenőt követően 100 méter háton indult, amit szintén megnyert. Ez volt összességében a kilencedik világbajnoki aranyérme rövidpályán, amivel az egyéni győzelmek számában minden idők legeredményesebb női versenyzője lett, megelőzte az amerikai Jennifer Thompsont – írja az MTI.

Gratulálunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.