Egyéb kategória

Sokk: Palvin Barbi teljesen meztelenül pózol a címlapon

Már megszokhattuk, hogy Palvin Barbi a legmenőbb magazinok címlapján pózol. Most viszont úgy láthatjuk egy magazin borítóján, ahogy eddig még nem nagyon: totál pucéran, széttárt lábakkal. Mi teljesen ledöbbentünk!

vous - 2016.12.07.
Sokk: Palvin Barbi teljesen meztelenül pózol a címlapon

Nemrég írtunk arról, hogy Palvin Barbi csak egy bugyiban pózolt a MAXIM magazin címlapján, majd utána további dögös fotókat osztott meg magáról. A szexizésnek azonban itt még nincs vége: a modell most teljesen pucéran, széttárt lábakkal pózol egy férfimagazin címlapján.

A francia Lui magazin decemberben mindig valami extra tartalommal jön ki, legyen az egy naptár vagy egy különleges lapszám. Idén a decemberi szám különlegessége, hogy négy címlapfotó közül lehet választani – és a négy szexi címlap egyikén bizony Palvin Barbi pózol.

Objektum doboz

De nem Barbi volt az első magyar modell, aki szerepelt a lapban, ugyanis Mihalik Enikő az októberi számban szexizett.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.