Egyéb kategória

Sokk: Palvin Barbi teljesen meztelenül pózol a címlapon

Már megszokhattuk, hogy Palvin Barbi a legmenőbb magazinok címlapján pózol. Most viszont úgy láthatjuk egy magazin borítóján, ahogy eddig még nem nagyon: totál pucéran, széttárt lábakkal. Mi teljesen ledöbbentünk!

vous - 2016.12.07.
Sokk: Palvin Barbi teljesen meztelenül pózol a címlapon

Nemrég írtunk arról, hogy Palvin Barbi csak egy bugyiban pózolt a MAXIM magazin címlapján, majd utána további dögös fotókat osztott meg magáról. A szexizésnek azonban itt még nincs vége: a modell most teljesen pucéran, széttárt lábakkal pózol egy férfimagazin címlapján.

A francia Lui magazin decemberben mindig valami extra tartalommal jön ki, legyen az egy naptár vagy egy különleges lapszám. Idén a decemberi szám különlegessége, hogy négy címlapfotó közül lehet választani – és a négy szexi címlap egyikén bizony Palvin Barbi pózol.

Objektum doboz

De nem Barbi volt az első magyar modell, aki szerepelt a lapban, ugyanis Mihalik Enikő az októberi számban szexizett.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.