Egyéb kategória

5 dolog, amiért a nők nem buknak a normális pasikra

Mi, nők általában egy normális, megbízható, hűséges férfira vágyunk, aki mellett biztonságban érezhetjük magunkat. Legalábbis elméletben. A való életben ugyanis nem ők mozgatnak meg minket, hanem a rosszfiúk, akiket nagy ívben el kellene kerülnünk

vous - 2022.05.11.
5 dolog, amiért a nők nem buknak a normális pasikra

De miért van az, hogy egy rendes pasi nem mozgatja meg annyira a fantáziánkat? Miért kellenek még mindig a rosszfiúk a nőknek?

1. Tudat alatt nem hisszük el, hogy jár nekünk egy boldog párkapcsolat

Minden a gyerekkorunkból indul ki, a párkapcsolataink is. Az ember mindig azt keresi, ami ismerős, tehát ha az édesanyánktól nem kaptunk szeretetet, akkor nagy eséllyel választunk olyan párt magunknak, aki szintén érzelmileg elutasító

Ha az édesapánk elérhetetlen volt a számunkra, akkor olyan férfiakhoz fogunk vonzódni, akiket sosem kaphatunk meg igazán.

Aki egy rosszfiúra vágyik, tudat alatt szenvedni akar, mert talán ő sem hiszi el, hogy valójában jár neki a szeretet és a boldogság.

Szexi rosszfiú

A nők nagy része nehezen tud ellenállni a rosszfiúknak.
Forrás:
Canva

2. A normális pasik unalmasak (és gyanúsak)

A minap néztem egy részt a Szex és New Yorkból, ami arról szólt, hogy Carrie mindenáron hibát akar találni a pasijában, mert az túl tökéletes volt. A mai világban sokan hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy a pasik lelépnek, kihasználnak és ha valaki már túl normális, az rögtön gyanús. S bár a legtöbb nő biztonságra vágyik, ugyanakkor a szenvedélyt is szeretné megélni a párkapcsolatában. Így egy rendes srác könnyen unalmassá válik.

3. Ha egy rosszfiúval randizunk, különlegesnek érezzük magunkat

Egy előadáson hallottam, hogy a nők azért is szeretnének meghódítani egy menő rosszfiút, mert azzal bebizonyítják maguknak, hogy különlegesek. Egy idős férfi megfiatalodik egy fiatal nő mellett, egy átlagosabb nő pedig izgalmasabb lesz egy népszerű szépfiú oldalán.

4. Mi, nők is szeretjük a kihívásokat

A nők küldetésüknek érzik, hogy megváltoztassák a férfiakat. Ez persze általában nem sikerül, de a nők nagy része szentül hisz benne és meg is tesz mindent, hogy a párjából kihozza a maximumot.

Ha egy férfi elérhetetlen, az egy nőt ugyanúgy feltüzel, mint ahogy a férfiak is szeretnek vadászni.

A jófiúk esetében azonban nincs semmi váratlan, mindig ott vannak időben, mindig telefonálnak és gyorsan válaszolnak az üzenetekre. Nincs kihívás, nincs izgalom.

5. Ahogy a férfiakat elijeszti a görcsös akarás, úgy a nőket is

A rosszfiúkban az a nagyon vonzó, hogy lerí róluk a lazaság és a nemtörődömség, ami rögtön kiváltja a nőből, hogy „ez a férfi kell nekem”. A jófiúk legtöbbször görcsösen meg akarnak felelni nekünk, ami legalább annyira izzadságszagú, mint amikor egy nő akar mindenáron kapcsolatot. A görcsös akarást mind a nők, mind a férfiak messziről megérzik és menekülnek előle.

Azt gondolom, hogy a leírtak ellenére a rosszfiúkhoz való vonzódásunk az idő múlásával csökken, főleg, ha már párszor megégettük magunkat. Szép lassan rájövünk, hogy olyanok ők, mint egy gyönyörű, de kényelmetlen magassarkú cipő. Bár vágyunk rájuk, de tudjuk, hogy hosszú távon szenvedést okoznának, így inkább már fel sem próbáljuk őket.

Ajánlott cikkek