Egyéb kategória

Különleges esküvő: 85 évesen lett koszorúslány az idős néni

A barátságok néha a legváratlanabb pillanatokban alakulnak ki, és ebben a korunk nem játszik szerepet. Dee Cooper ugyanis 34 évvel idősebb legjobb barátnőjénél, most pedig az esküvőjén ő lehetett az egyik koszorúslány.

vous - 2016.12.05.
Különleges esküvő: 85 évesen lett koszorúslány az idős néni

Dee Cooper most 85 éves, és évtizedekkel ezelőtt ismerte meg legjobb barátnőjét, a nála 34 évvel fiatalabb Theresát. Méghozzá egy koncerten! Ő akkor még csak 14 éves volt, és épp a családja lépett fel; ekkor kezdett el beszélgetni Dee-vel, és rögtön megkedvelték egymást.

A barátságuk pedig kiállta az idő próbáját, hiába a korkülönbség. Gyakran találkoztak, pizsipartit rendeztek, amikor pedig Theresa elkezdte szervezni az esküvőjét, nem is volt kérdés számára, hogy legjobb barátnőjét is ott szeretné látni a ceremónián. Méghozzá egy kitüntetett szerepben. Így történt, hogy Dee 85 évesen lett koszorúslány, és imádta ezt a szerepet!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.