Egyéb kategória

4 titok a rendelőből, amit eddig csak a plasztikai sebészek barátai tudtak

Hangsúlyozzuk: eddig! Ugyanis most kiderült néhány érdekes tény és részlet! Most már nemcsak a jó doktorok barátai profitálhatnak ezekből az értékes információkból, hanem ti is. Nézzük, hogy miket árultak el!

vous - 2016.12.02.
4 titok a rendelőből, amit eddig csak a plasztikai sebészek barátai tudtak

1. Mindig aludjatok a hátatokon! 

Mégpedig azért, mert a sebészek szerint sokkal ráncosabbak lesztek, ha a hasatokon vagy az oldalatokon alszotok, és így az arcotokat folyamatosan nyomja a párna. Azokat a redőket és ráncokat sokkal nehezebb eltüntetni, mert mélyebbek – az orvos tanácsa pont ezért az, hogy ha ezen a „rossz szokáson” nem is tudtok változtatni, legalább az ágyneműtöket cseréljétek le pamutról selyemre, ugyanis ez is számít! 

Forrás:
istock.com

2 A cellulitiszre nincs sebészi megoldás!

Bocsi, de így van: ezen leginkább az életmódváltás tud segíteni! Létezik ugyan egyfajta lézeres kezelés, de az orvosok szerint ez aránytalanul drága ahhoz képest, hogy az eredmény milyen lesz. Nincs ugyanis tökéletes „gyógyír” a narancsbőrre, még ez a beavatkozás sem hoz 100%-osan sima és szép bőrt. 

És hogy még milyen titkokat fecsegtek ki? A folytatásért katt IDE!

joy vous_11

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. 

Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.