Világ

Pofonegyszerű: így növelhetitek az Insta-követőitek számát

Nincs mese, ma már inkább online éljük az életünket, így természetes, ha azt szeretnék, hogy minél több követőnk lenne, mondjuk az Instagramon. Lehet, hogy ebben tudunk segíteni!

vous - 2016.11.28.
Pofonegyszerű: így növelhetitek az Insta-követőitek számát

Szerintem nem elítélendő, ha valaki szeretné, hogy sokan kövessék a közösségi oldalakon. Elvégre azért van! Arra szerintem azért érdemes figyelni, hogy ha már sok a follower, akkor azok olyan felhasználók legyenek, akiknek szívesen mutatjuk meg az életünket. Ha meg már amúgy is sok van, akkor felelősségteljesen posztoljunk. Nem kell a huszadik ugyanolyan szelfi, legyetek érdekesek, és jönnek a követők.

csaj szerelem telefon szerelem

Lebuktat az Instagram: értesítést kapnak a felhasználók, ha screenshotoljátok a képeiket

Mostantól óvatosan nézelődjetek az Instagramon, egy vadiúj frissítés miatt ugyanis nem marad titokban, ha screenshotot készítetek valaki fotójáról!

A cikk folytatása ITT jön!

Bizonyára már ti is belefutottatok olyan „szuper ajánlatokba”, hogy kövessetek be egy random, gyűjtő Insta-oldalt, cserébe kaptok x lájkot és követőt. Ez rendben is van, ám ezeknek az ajánlatoknak az a hátránya, hogy baromi sok kamuoldal van köztük, na meg a külföldi „barátnőt” kereső férfi. Ha nem kértek ezekből, mutatok pár teljesen egyszerű és normális tippet, hogyan növelhetitek az Insta-követőitek számát. 

Nyomassátok az Insta-profilotokat más közösségi médián is

Nem kell direktbe nyomatni, pusztán húzzatok át egy Insta-fotót a Facebook-oldalatokra. Esetleg kössétek össze a két platformot. 

#hashtag

Nem is olyan régen adtam egy tuti tippet, hogyan hashtageljétek az Insta-fotóitokat, hogy garantált legyen a lájkáradat, na meg az új követők száma is gyarapodhat így.

Forrás:
Pixabay

Kollázsok

A kollázsok 20%-kal több lájkot, valamint 25%-kal több hozzászólást kapnak – a Teen Vogue szerint. Így terjed a nevetek a közösségi térben.

Random képek

Egy fotó a villamosról? Egy nektek tetsző plakát? Hát persze, nyomassátok nyugodtan ezeket a fotókat, lássátok el népszerű hashtagekkel. Egyediek lesztek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.