Világ

Pofonegyszerű: így növelhetitek az Insta-követőitek számát

Nincs mese, ma már inkább online éljük az életünket, így természetes, ha azt szeretnék, hogy minél több követőnk lenne, mondjuk az Instagramon. Lehet, hogy ebben tudunk segíteni!

vous - 2016.11.28.
Pofonegyszerű: így növelhetitek az Insta-követőitek számát

Szerintem nem elítélendő, ha valaki szeretné, hogy sokan kövessék a közösségi oldalakon. Elvégre azért van! Arra szerintem azért érdemes figyelni, hogy ha már sok a follower, akkor azok olyan felhasználók legyenek, akiknek szívesen mutatjuk meg az életünket. Ha meg már amúgy is sok van, akkor felelősségteljesen posztoljunk. Nem kell a huszadik ugyanolyan szelfi, legyetek érdekesek, és jönnek a követők.

csaj szerelem telefon szerelem

Lebuktat az Instagram: értesítést kapnak a felhasználók, ha screenshotoljátok a képeiket

Mostantól óvatosan nézelődjetek az Instagramon, egy vadiúj frissítés miatt ugyanis nem marad titokban, ha screenshotot készítetek valaki fotójáról!

A cikk folytatása ITT jön!

Bizonyára már ti is belefutottatok olyan „szuper ajánlatokba”, hogy kövessetek be egy random, gyűjtő Insta-oldalt, cserébe kaptok x lájkot és követőt. Ez rendben is van, ám ezeknek az ajánlatoknak az a hátránya, hogy baromi sok kamuoldal van köztük, na meg a külföldi „barátnőt” kereső férfi. Ha nem kértek ezekből, mutatok pár teljesen egyszerű és normális tippet, hogyan növelhetitek az Insta-követőitek számát. 

Nyomassátok az Insta-profilotokat más közösségi médián is

Nem kell direktbe nyomatni, pusztán húzzatok át egy Insta-fotót a Facebook-oldalatokra. Esetleg kössétek össze a két platformot. 

#hashtag

Nem is olyan régen adtam egy tuti tippet, hogyan hashtageljétek az Insta-fotóitokat, hogy garantált legyen a lájkáradat, na meg az új követők száma is gyarapodhat így.

Forrás:
Pixabay

Kollázsok

A kollázsok 20%-kal több lájkot, valamint 25%-kal több hozzászólást kapnak – a Teen Vogue szerint. Így terjed a nevetek a közösségi térben.

Random képek

Egy fotó a villamosról? Egy nektek tetsző plakát? Hát persze, nyomassátok nyugodtan ezeket a fotókat, lássátok el népszerű hashtagekkel. Egyediek lesztek!

Ajánlott cikkek