Világ

Nem tudjátok, milyen könyvet olvassatok? Az Instagram megmondja!

Már ki sem ismerjük magunkat a rengeteg hashtag között, de most összegyűjtöttem nektek a legnépszerűbbeket. Íme!
vous - 2015.07.17.
Nem tudjátok, milyen könyvet olvassatok? Az Instagram megmondja!

Az én generációm már okostelefonnal a kezében született. Bármilyen képet csinálunk, az szinte azonnal landol a Facebookon, az Instagramon és az összes többi felületen, ahol begyűjthetünk egy-két lájkot. De a képek alól természetesen a hashtagek – segítek: # – sem maradhatnak el. Nem vagytok elég menők, ha nem írjátok a fagyival pózoló képetek alá a #melegemvanezértmosteszekegyfagyit címkét. A hashtagek birodalma egyre csak bővül és őszintén szólva én sem tudom már kiismerni magam rajtuk. A Business Insider cikkéből kiderül, az sem mindegy, melyik nap mit posztoltok – nagyon menők!

#MondayBlues

Szomorúak vagytok, amiért vége lett a hétvégének? Töltsetek fel magatokról egy szomorú szelfit.

#TongueOutTuesday vagy #TOT

Legyél ember vagy állat, csak nyújtsd ki a nyelved és máris mehet a fotó az Instára. Persze csak akkor, ha kedd van.

#WineWednesday

Ha szerda, akkor borozás a csajokkal egy kocsmában. Ja, és fényképet ne felejtsetek el csinálni!

#ThrowbackThursday vagy #TBT

Mindenkinek van kedvenc gyerekkori képe, már csak annyi a teendő, hogy fel is töltsétek és megmutassátok a világnak, hogy milyen cukik is voltatok kiskorotokban. 

#FridayReads

Már annyi könyvet olvastatok, hogy fogalmatok sincs, mi legyen a következő? Ez a hashtag bizony épp ebben segít. Meg is mutatjuk, hogy most mi a legmenőbb könyv, amit muszáj elolvasnotok.

#Caturday

Itt a szombat, a cicanap, ami csakis a macskákról szól. Ha ti is annyira szeretitek őket, mint én, akkor ez a ti napotok!

#SelfieSunday

Azt hiszem, ezt nem kell magyarázni. Bármilyen szelfi készül rólatok vasárnap, ne fogjátok vissza magatokat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.