Világ

Nem tudjátok, milyen könyvet olvassatok? Az Instagram megmondja!

Már ki sem ismerjük magunkat a rengeteg hashtag között, de most összegyűjtöttem nektek a legnépszerűbbeket. Íme!
vous - 2015.07.17.
Nem tudjátok, milyen könyvet olvassatok? Az Instagram megmondja!

Az én generációm már okostelefonnal a kezében született. Bármilyen képet csinálunk, az szinte azonnal landol a Facebookon, az Instagramon és az összes többi felületen, ahol begyűjthetünk egy-két lájkot. De a képek alól természetesen a hashtagek – segítek: # – sem maradhatnak el. Nem vagytok elég menők, ha nem írjátok a fagyival pózoló képetek alá a #melegemvanezértmosteszekegyfagyit címkét. A hashtagek birodalma egyre csak bővül és őszintén szólva én sem tudom már kiismerni magam rajtuk. A Business Insider cikkéből kiderül, az sem mindegy, melyik nap mit posztoltok – nagyon menők!

#MondayBlues

Szomorúak vagytok, amiért vége lett a hétvégének? Töltsetek fel magatokról egy szomorú szelfit.

#TongueOutTuesday vagy #TOT

Legyél ember vagy állat, csak nyújtsd ki a nyelved és máris mehet a fotó az Instára. Persze csak akkor, ha kedd van.

#WineWednesday

Ha szerda, akkor borozás a csajokkal egy kocsmában. Ja, és fényképet ne felejtsetek el csinálni!

#ThrowbackThursday vagy #TBT

Mindenkinek van kedvenc gyerekkori képe, már csak annyi a teendő, hogy fel is töltsétek és megmutassátok a világnak, hogy milyen cukik is voltatok kiskorotokban. 

#FridayReads

Már annyi könyvet olvastatok, hogy fogalmatok sincs, mi legyen a következő? Ez a hashtag bizony épp ebben segít. Meg is mutatjuk, hogy most mi a legmenőbb könyv, amit muszáj elolvasnotok.

#Caturday

Itt a szombat, a cicanap, ami csakis a macskákról szól. Ha ti is annyira szeretitek őket, mint én, akkor ez a ti napotok!

#SelfieSunday

Azt hiszem, ezt nem kell magyarázni. Bármilyen szelfi készül rólatok vasárnap, ne fogjátok vissza magatokat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.