Világ

A legidegesítőbb Facebook-szokások


Egyre többször érzem úgy, hogy a legjobb az lenne, ha megszüntetném a Facebook-profilomat, és vígan dalolva élném a napjaimat, mindenféle idegesítő értesítés nélkül. Itt egy lista arról, hogy mit utálunk a Facebookon.
vous - 2015.07.23.
A legidegesítőbb Facebook-szokások


Mert azt már tudjuk, miért jó a Facebook. Hogy megtalálhatjuk régi ismerőseinket, ingyen beszélgethetünk még azokkal is, akik épp a világ másik felén élnek, megoszthatjuk a fontosabb életeseményeket, kiírhatjuk a gondolatainkat és rengeteg információra tehetünk szert. Bár az utolsó csak abban az esetben érvényes, ha követitek a hírportálokat, meg persze a VOUS-t!

Összegyűjtöttem a létező legidegesítőbb Facebook-tulajdonságokat:

  • Kéretlen játékfelkérések

  • Okostelefonon a hírfolyam sokszor csak a híreket mutatja, az ismerősök bejegyzései elvesznek

  • Random emberek meghívnak, hogy lájkoljuk az értelmetlen oldalaikat

  • Amikor más hírfolyamában megjelenik, hogy lájkoltad valaki más képét

  • Bökdösődés… Minek? 

És talán a legrosszabb: 
nincs dislike gomb! 🙁

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.