Világ

5 megunhatatlan YouTube-sztár állat, akiket imád az internet

Tele az internet vicces és aranyos állatokkal, de sokuk kiemelkedik a többi közül, annyira érdekesek és szórakoztatóak. Összegyűjtöttem őket!
vous - 2015.07.29.
5 megunhatatlan YouTube-sztár állat, akiket imád az internet

Elképesztően aranyos állatok mindenhol vannak, sőt, ha olyan állatmániások vagytok, mint én, akkor szinte minden állatért odavagytok, kivéve a pókért. De vannak olyan extracuki állatok, akik annyira különlegesek, hogy már a gazdi sem tudja türtőztetni magát, ezért dokumentálja kedvence összes megmozdulását. A következő lépés: feltölti az internetre, a világ pedig rákattan. Olyan cukiságokat gyűjtöttem össze nektek, akiket vagy azért imád az internet, mert aranyosak, vagy annyira viccesek, hogy azt már öröm nézni.

Grumpy Cat, a morcos cica

Ki ne ismerné Grumpy Catet, a zsémbes macskát? Ha nem is a videókról, amikkel tele vannak a videómegosztó oldalak, de a mémekről tuti beugrik. A cica morcos arckifejezését egyébként törpenövés okozza. Szerepelt már a The Wall Street Journal címlapján is, és sikerének első két évében csaknem 25 milliárd forintnak megfelelő összeget keresett a gazdájának. Ja, és Wikipédia-oldala is van. 

Marunál viccesebb macskát még nem láttatok

Ahogy nézem a marus videókat, két dolog jut eszembe: hogy ez a macska vagy nagyon szerencsétlen, vagy hatalmas nagy forma. De szerintem inkább az utóbbi lesz. Maru egy japán cica, aki egészen pontosan 2007. május 24-én született. Igen, ezt is a Wikipédia árulta el nekem. Nem elég, hogy az internet egyik legnagyobb sztárja lett, de könyv és DVD is megjelent róla. Na, ez nem semmi!

Mi is szeretünk téged, Mishka!

Mishka – ami egyébként oroszul teddy macit jelent – egy 9 éves husky kutyus, aki az ugatás és henyélés mellett énekelni és beszélni is tud. A következő videóban épp beszélni láthatjátok, nagyon cuki!

Kinako, a lajhármaki – nekem ő kell!

Muszáj beszereznem egy ilyen állatot! Kinako egy lajhármaki, akitől mindenki olvadozik. Nem is csoda, hiszen zabálnivaló! Szerintetek is?

Boo, a kutya – na jó, olvadozom

Az 5 legcukibb állat közül mégis Boo az igazi internet-szenzáció, több mint 17 millió rajongója van a Facebookon, ami azért nem kevés. Az viszont új infó, hogy Ke$ha és Khloé Kardashian tette őt híressé, mikor a világ legcukibb kutyájának hívták. Igazuk is volt. 

Ajánlott cikkek