Világ

Smink nélkül mutatják meg magukat a szépségversenyzők

Nagyon menő mozgalmat indított egy amerikai tini. A szépségversenyeken induló lány megelégelte, hogy az interneten a trollok a külseje miatt bántják, ezért felvette a harcot ellenük, és napról napra egyre több társa csatlakozik hozzá.
vous - 2015.07.10.
Smink nélkül mutatják meg magukat a szépségversenyzők

Talán veletek is megesett már, hogy egy-egy posztotok vagy képetek miatt, ismeretlen internetezők támadtak rátok. Bár természetes, hogy az első reakciótok ilyenkor az, hogy nem foglalkoztok vele, mégis bántó mikor beszólnak. Az olyan emberek pedig, akik nyilvános eseményeken is részt vesznek még több gyűlölködő üzenetet kapnak. Egy 16 éves amerikai lányt például azt követően támadták meg a netes trollok, hogy jelentkezett egy szépségversenyre. Zaklatói smink nélküli képeket tettek közzé róla és megpróbálták lejáratni versenytársai és az esemény szervezői előtt. A lány végül saját fegyverükkel támadt vissza, és megmutatta, milyen valójában, mikor nincs kifestve:

Azóta pedig, hogy elindította a #nomakeupselfie kezdeményezést, több száz szépségversenyző csatlakozott hozzá, hogy megmutassák az igazi arcukat és azzal vegyék fel a harcot az internetes zaklatás ellen:

Mi is azt valljuk, hogy vállaljátok önmagatokat. Én például nemrég arra hívtalak ki titeket, hogy csatlakozzatok a csúnya zokni mozgalmamhoz, és mutassátok meg a kedvenc, ronda zoknitokat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.