Világ

Bundás blöki az Instagram új kedvence

Ti is rosszkedvvel ébredtetek, és a borús idő sem javít a hangulatotokon? Akkor találtunk nektek valami cukit, ami derűt hozhat a keddi szürkeségbe!

vous - 2015.07.28.
Bundás blöki az Instagram új kedvence

Jimmy Choo után megtaláltuk az új kedvenc négylábúnkat az Instagramon. Ismerjétek meg Tonkey-t, a hamuszürke shar pei kutyust, aki alig 8 héttel ezelőtt csatlakozott az instagramozók táborához, most pedig már több mint 100 000 követője van. Nem is csoda, a bundás blöki hihetetlen aranyos. Első ránézésre nehéz pedig eldönteni, hogy kutyát vagy plüssmackót látunk.

Címkék: #cuki #Instagram #kutya
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!