Világ

Bundás blöki az Instagram új kedvence

Ti is rosszkedvvel ébredtetek, és a borús idő sem javít a hangulatotokon? Akkor találtunk nektek valami cukit, ami derűt hozhat a keddi szürkeségbe!

vous - 2015.07.28.
Bundás blöki az Instagram új kedvence

Jimmy Choo után megtaláltuk az új kedvenc négylábúnkat az Instagramon. Ismerjétek meg Tonkey-t, a hamuszürke shar pei kutyust, aki alig 8 héttel ezelőtt csatlakozott az instagramozók táborához, most pedig már több mint 100 000 követője van. Nem is csoda, a bundás blöki hihetetlen aranyos. Első ránézésre nehéz pedig eldönteni, hogy kutyát vagy plüssmackót látunk.

Címkék: #cuki #Instagram #kutya
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.