Egyéb kategória

Újabb karácsonyi reklám érkezett: a H&M könnyek helyett Adrien Brodyval támad

Javában tart a karácsonyi reklámok dömpingje és most a H&M-é is befutott, Adrien Brodyval.

vous - 2016.11.28.
Újabb karácsonyi reklám érkezett: a H&M könnyek helyett Adrien Brodyval támad

A karácsonyi reklámok között talán az egyik legjobban várt a H&M reklámja. Tavaly Katy Perryvel támadtak, idén meglepő emberre esett a választásuk.

Adrien Bordyt választották a kisfilmbe.

Igen. A D R I E N  B R O D Y. Még mielőtt nagyon megörülnétek, ne tegyétek!

A videó egy kissé unalmasra sikerült, egyetlen pozitívumot tudunk felhozni amellett, hogy Adrien Brodyhoz nyúltak, hogy a film rendezője nem más, mint Wes Anderson, aki olyan filmeket jegyez, mint pl. A Grand Budapest Hotel.

A sztori szerint Adrien Brody kalauz egy vonaton, ami késik, és kapaszkodjatok meg, hatalmas karácsonyi buli kerekedik a vagonban. Az utasok természetesen H&M-ruhákat viselnek.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: