Egyéb kategória

ÁÁÁÁ! Gigantikus leárazásba futottunk a H&M oldalán

Hatalmas shoppingláz kapott el minket a szerkesztőségben, mikor megláttuk, hogy óriási leárazas van a H&M oldalán.

vous - 2016.08.18.
ÁÁÁÁ! Gigantikus leárazásba futottunk a H&M oldalán

Békésen dolgozgattunk a szerkesztőségben, amikor fotósunk, Ancsa felkiáltott, hogy hihetetlen leárazások vannak a divatmárka oldalán. Egészen konkrétan annyira olcsók a ruhák és a kiegészítők, hogy kapaszkodjatok meg: összesen 100 000 Ft-ot (!) spóroltunk a vásárlásunkkal, és mindössze 5000 Ft-ot fizettünk. Alig hittük el!

smaragdzöld ruha

Biztos tudjátok, mennyibe kerül a kedvenc pólótok? Többe, mint gondolnátok!

Bármikor is hagyta el a szátokat utoljára az a mondat, hogy nincs egy göncötök sem – tévedtetek: négyszer annyi ruha lóg a gardróbotokban, mint amennyi anno édesanyátok szekrényében volt. Ha egyetlen pamutpóló előállításához 2700 liter vizet használnak fel, akkor vajon a ti teljes ruhatáratok mekkora ökológiai lábnyomot hagy maga után?

ITT elolvashatjátok a teljes cikket!

Apropó, emlékeztek még arra, mikor a H&M véletlenül 18 Ft-ért árulta a pólókat? Reméljük, a leárazás most szándékos volt – mindenesetre a mi napunkat feldobta! 

Forrás:
hm.com

Jó shoppingolást, csajok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.