Egyéb kategória

4 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a dezodorokról

Mindennapi dolog, annyira, hogy nem is tulajdonítunk neki nagy jelentőséget. A dezodorálás a személyes higiénia szempontjából nagyon fontos, mindegy, melyik évszakban vagyunk. Mindennapos, mégis van, amit nem tudunk még a deókról.

vous - 2016.11.27.
4 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a dezodorokról

Összeszedtünk nektek négy olyan dolgot, amit minden nőnek tudnia kell a dezodorokról!  

Golyós vs. gél/púder vs. spray – melyik a jobb?

Bizonyára van már bevált deótok, ami golyós, gél vagy púder állagú, esetleg spray. Dr. Alicia Barba bőrgyógyász szerint semmilyen különbség nincs ezek között, pusztán a személyes preferencia dönt. Sokan mégis azért választják a spray-t mert az azonnal megszárad. 

Deót megosztani NEM OKÉ

Ahogy fogkefét és más sminkcuccot se osszatok meg soha mással, úgy a deótokat se. Nagyon egyszerű oka van, simán átadhatjátok egymásnak a baktériumokat. Ne osztozkodjatok!

dezodor

5 dezodormítosz, aminek minden nő simán bedől

Mi az, amit ha nyaraláskor elfelejtetek magatokkal vinni, akkor újat vesztek? Nem, nem a bikinire gondolok, bár nyilván az is egy ilyen dolog. A dezodor. Azt hiszem, mindannyiótok kínosan ügyel rá, hogy reggelente precízen lekenje, lefújja a hónalját, mert ha nem, akkor… nos, kevés olyan kínos dolog van, mint mikor a buszon kellemetlen szagok állnak egy pasi és egy csaj kibontakozó szerelme közé.

A cikk folytatása ITT jön!

A deónak is van lejárati ideje 

Már írtam nektek arról, hogyan tudjátok megnézni, mikor jár le a sminkcuccotok. Hasonlóan van feltüntetve a deókon is a dátum, de ha mindennap használjátok biztosan nem fogtok kifutni az szavatossági időből.

Mi a helyzet szőrtelenítés után?

Közvetlen szőrtelenítés után jobb, ha nem használtok deót, főleg nem olyat, ami tele van illatanyaggal. Időzítsétek a szőrtelenítést estére, és reggel már használhatjátok a deót, de akkor is jobb a „mindenmentes” változat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.