Egyéb kategória

Kiderült, mi a boldog párkapcsolat egyetlen titka!

Kedves szingli olvasók, higgyétek el, a tökéletes és boldog párkapcsolat nem csak a mesében létezik. Mindezt mivel bizonyítjuk? Azzal, hogy eláruljuk az egyetlen szabályt, amit be kell tartanotok a szerelmi életetekben!

vous - 2016.11.26.
Kiderült, mi a boldog párkapcsolat egyetlen titka!

A Popsugar egyik munkatársa vállalkozott arra a feladatra, hogy megkérdezi azokat az ismerőseit, akik már régóta boldog párkapcsolatban élnek, arról, hogy mi a szerelmük titka. Én pedig most ezt szeretném tolmácsolni nektek!

csók szerelem párkapcsolat

Így varázsoljátok 4 hét alatt boldoggá a kapcsolatotokat!

„Minden lány életében elérkezik a nagy Ő, vele a végtelen boldogság és a rózsaszín felhő, ami megszépíti a világot és legfőképp az életet. Minden sablonszöveget félretéve, ez tényleg így van. Én is a kapcsolatban lévők táborát erősítem. Na de mondhatjuk-e boldognak az együttlétet?” – kezdi történetét Dóri, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be az írását egy különleges tréningről.

A következő sorokban Lukács Dóra történetét olvashatjátok.

Az érintett párok természetesen felsoroltak különböző okokat, de egyvalami mindegyiküknél ugyanaz volt. A kommunikáció. De nem ám az a felszínesféle, amikor hazaesik az egyik a munkából, és a másik rákérdez: milyen volt a munka? A válasz meg csak ennyi: elment. Nem-nem, a sokkal minőségibb beszélgetéskre kell gondolnotok.

Ha némi segítségre szorulnátok, akkor jöjjön pár tanács ahhoz, hogy miket építsetek bele a szerelmi kommunikációtokba!

1. Fejezzétek ki az érzéseiteket, gondolataitokat!

Néha a másik nem tudja szavak nélkül, hogy mit is akartok ti igazán. Ezért próbáljátok meg minél világosabban kifejezni a számára. Legyen szó akár arról, hogy épp mennyire boldogok vagytok, vagy mondjuk idegesek valami miatt. Ne zárjátok ki a kedveseteket az érzéseitekből még akkor sem, ha nem érintett az ügyben. 

2. Őszinteség, őszinteség, őszinteség

Az őszinteség a kapcsolat egyik alappillére, ha ez nincs meg, csoda, hogy még együtt vagytok. Csak akkor működhetnek a dolgok, ha őszinték vagytok a másikkal, legyen az akár negatív, akár pozitív dolog. Minél több dolgot osztotok meg a másikkal, annál nagyobb lesz az ő bizalmi szintje, és annál szorosabban tartoztok majd egymáshoz.

szerelem randi párkapcsolat

Na jó, vannak kivételes helyzetek, amikor jobb, ha nem vagytok őszinték a pasitokkal

A tartós és sikeres kapcsolatok alapja valóban az őszinteség. Ezzel szemben viszont ott vannak azok a helyzetek, amikor az őszinteség nemcsak hogy nem segít, de még rombolja is a kettőtök közt lévő viszonyt.

A teljes cikket itt találjátok.

3. Kölcsönösség

Azonban fontos, hogy ne csak ti kommunikáljatok a másikkal vagy ne csak ti hallgassátok meg a másikat. Oda-vissza kell ennek (is) működnie!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.