Lélek

4 apró piszkos titok, amiket a pasik sosem árulnak el a nőknek

A férfiak nyitott könyvek? Gondoljátok át újra. Mindig lesz egy oldaluk, amit titkolni fognak előlünk, de most egy kicsit közelebbről is megismerhetjük őket.

vous - 2022.01.15.
4 apró piszkos titok, amiket a pasik sosem árulnak el a nőknek

A férfiakat közel sem ismerjük annyira, mint elsőre gondolnánk. Nekünk, nőknek is megvannak a kis titkaink, pont úgy, mint az ellenkező nemnek. Hogy fenntartsák az érdeklődésünket, ők is eltitkolnak néhány apró kis piszkos dolgot. De vajon kíváncsiak is vagyunk rájuk? A válasz: még szép, hogy igen. 

Emcsi már összeszedett néhány titkot, de a Yourtango egyik férfi szerzője most újabbakat árult el, hogy jobban megértsük őket.

Elképzelnek minket meztelenül

Nehéz elhinni, de az összes férfi ismerősötök elképzelt már titeket meztelenül. Akár tetszik, akár nem, ezen biztosan nem fognak változtatni. 

Objektum doboz

Nincs szükségük romantikára

Szinte soha nem vágynak a romantikára. És nem azért, mert nem szerelmesek. Ugyan csinálnak romantikus dolgokat, de ezeket csakis miattunk. A pasiknak nincs szükségük romantikára, hogy szerelmes hangulatba kerüljenek. Ők mindig tettre készek, a csokoládé, az illatgyertya, a hangulatvilágítás és a halk zene csak fokozza a dolgot. A romantikus filmek pedig ránk, nőkre is veszélyesek.

30 éves koruk előtt nem nagyon vannak komoly terveik

Fájdalmas pont. Úgy érzitek, megtaláltátok az igazit, és ti már a jövőtöket tervezgetnétek? Nos, a pasik is megteszik mindezt, de általában jóval később, mint mi. Ha felteszitek a kérdést a pasitoknak, hogy merre tart a kapcsolatotok, akkor ne lepődjetek meg, ha kényelmetlenül érzi magát. Jó a szex, szeret veletek lenni, és csak sodródik a történésekkel. Fogalmuk sincs, hogy merre tart a kapcsolat, csak azt, hogy csinálják, amíg működik.

Objektum doboz

Nem tudják, hogyan kell helyesen használni az óvszert

Kérdezzetek meg egy srácot, hogyan kell játszani egy Xboxon és hogyan kell helyesen használni az óvszert. A két válasz között ég és föld lesz a különbség. Az előbbinél lépésről lépésre elmondanak mindent a lehető legprecízebben, míg a másodiknál már bajba kerülnek. Tudják, hogyan kell feltenni, de ennyi. A többi már nem érdekli őket. Lehet, hogy a jövő fogamzásgátlójával már jobban tisztában lesznek?

A pasik reménykedtek, hogy ezeket a kis titkokat megtarthatják maguknak, de most kiderült az igazság. Persze azt se felejtsük el, nincsen két egyforma pasi sem, úgyhogy még jó sok dolgot rejtegethetnek előlünk… De vajon ezek után kíváncsiak vagyunk a többi titokra is?

Ajánlott cikkek