Lélek

„A párna nem sokat segít” – ezekre gondolnak a pasik kiskifli-nagykifli póznál

Nincs is jobb érzés annál, amikor egy fárasztó és pörgős nap után a pasitokkal végre bebújtok az ágyba és kiskifli-nagykifli pózban egymáshoz bújtok. Azonban van egy aprócska hiba: nagy kifli = nagy probléma.

vous - 2016.10.07.
„A párna nem sokat segít” – ezekre gondolnak a pasik kiskifli-nagykifli póznál

Nekünk, nőknek egyértelműen a legnagyobb biztonságot jelentő alvópóz az, amikor a pasink hátulról átölel minket. Úgy simulunk egymáshoz, mint egy kiskanál a nagyhoz, érezzük, hogy ott van, átölel minket, tudjuk, hogy senki sem bánthat.

Azonban nézzük most meg egy kicsit a másik oldalt is. A YourTango szerzője, Tom őszintén leírja, hogy a pasik miért nem rajonganak annyira azért, hogy így aludjanak. Elárulja, hogy a nagykifli szerepe bizony nagyon trükkös. Hat pontban össze is szedte, hogy mik azok a dolgok, amik minden pasi fejében megfordulnak, miközben mi édesen álmodunk ölelésükben.

Tudtátok, hogy az emberi fej több mint 3 kg?

Gondoljatok bele, lányok. 8 órán keresztül több mint 3 kilogramm nyomja a kezeteket, a vállatok, mindeneteket. HÁROM KILOGRAMM?! Őszintén valljuk be, mi még egy órát se bírnánk így. (Igazi hősök ezek a pasik.)

Objektum doboz

A párna nem sokat segít!

Plusz egy párna a fej és a kezek közé? Csak késlelteti az elkerülhetetlent. Egy idő után így is elkezd a pasik karja zsibbadni.

Objektum doboz

Ami nekünk a koronánk, az nekik egy rémálom

Haj, hajak mindenhol. A szemeikben, a szájukban, az egész arcukban. Nyilván örülnek neki, hogy gyönyörű hajkoronával rendelkezünk. Kivéve amikor alvásra kerül a sor. Akkor a pokolba kívánják az egészet. Egész éjszaka nem csinálnak mást, mint a hajunkat próbálják arrébb pakolgatni, hogy ne nyeljék le.

Objektum doboz

Néha becsúszik egy puki

Eszter már írt róla egy cikket. Igen, a társadalmi elvárásokkal szemben

a nők nem pici csillámpamacsokat pöffentenek, aminek hangja, mint az unikornisok kacaja, illata pedig, mint a szivárvány.

Amikor alszunk, a testünk teljes nyugalmi állapotban van, és bizony előfordul, hogy néha-néha becsúszik egy puki. 

Objektum doboz

Mi vagyunk az egyensúly a telefonuk és köztük

A tökéletes világban az ilyen pózban mindenki egyszerre alszik el. Sajnos, azonban nem tökéletes a világunk. És mi van akkor, ha ti már rég alszotok, a pasitok meg még ébren van? A kiskanalas kezükben tudják tartani a telefonukat és nyomogatni, míg a másik kezükkel a távirányítót kezelhetik. Ilyenkor azért tuti imádják a pasik ezt a pózt.

Objektum doboz

Nem törik meg ezt a pózt, mert szeretnek minket

Nagyon kell már pisilniük. Nagyon fáj már a karjuk. De még annál is jobban kell pisilniük. De nem fordulnak el, nem ébresztenek fel minket. MERT SZERETNEK! És tudják, hogy nekünk így a legjobb.

Objektum doboz

Egyetértek mindenkivel, aki azt mondja, ez a legkényelmesebb póz, de legközelebb kétszer átgondolom, hogy a pasimnak is kicsit kényelmesebb legyen.

Ajánlott cikkek