Egyéb kategória

Menő: így növelik az önbizalmat a rengő hurkák

Az utóbbi időben egyre többen harcolnak azért, hogy ne akarjunk megfelelni a lehetetlen elvárásoknak, hogy eltűnjön a testképzavar, és a nők végre képesek legyenek felvenni egy bikinit a strandon anélkül, hogy legszívesebben elbújnának valahová. A #BellyJelly a legújabb ilyen pozitív trend, ami segít növelni az önbizalmat.

vous - 2016.11.23.
Menő: így növelik az önbizalmat a rengő hurkák

Tapasztalatból tudjuk, hogy az önbizalmat nem könnyű növelni, és sokszor egy kis beszólás is elég ahhoz, hogy utána napokig csúnyán nézzünk magunkra a tükörben. Ezért rengetegen kezdtek bele különböző kampányokba, hogy bebizonyítsák, nincs miért szégyenkezniük az embereknek. Ott volt például az a tervező, aki bókokkal teleírt ruhát készített, vagy azok a kopasz nők, akik fotósorozattal mutatták meg, hogy mindenki gyönyörű.

Most pedig a #BellyJelly mozgalom indult hódító útjára. Ez a különös elnevezés a hasunkra utal, és arra, ahogy például futás vagy mozgás közben fel-alá mozog, mert hát, mindannyian emberek vagyunk. Egy videót is készítettek erről, hogy bebizonyítsák, bizony mindenkinek van egy kis zsír a hasán, hiszen nem véletlenül erről a testrészről a legnehezebb fogyni.

Objektum doboz

Ez pedig sokszor még a modelleknél sincs másképp. Nemrég például egy fotósorozat hódította meg az internetet, ahol két kattintás között csak néhány másodperc telt el, mégis, a különbség hatalmas. Ezzel azt próbálták bebizonyítani, hogy nem szabad bedőlni ezeknek a fitneszképeknek, hiszen sokszor csak egy jó beállításon múlik a lapos has.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: