Egyéb kategória

Megható ajándékot kapott kisfiától Adele

Az énekesnő az utóbbi időben kőkeményen dolgozott, hiszen év elején óriási turnésorozatba kezdett. A koncerteken rengeteg szuper esemény történt, azonban a legjobb a végére maradt; kisfia, Angelo ugyanis csodálatos meglepetéssel várta haza anyukáját.

vous - 2016.11.23.
Megható ajándékot kapott kisfiától Adele

Az elmúlt 10 hónapban Adele tényleg nem sokat pihent, hiszen összesen 107 koncertet adott, és minden este élőben énekelt! Ez aztán a nem kis teljesítmény, ugye? A koncertek tele voltak emlékezetes pillanatokkal: volt, hogy férje árasztotta el a színpadot szerelmes üzenetekkel teleírt konfettivel, de arra is volt példa, hogy az énekesnő megszakította az előadást, csak hogy készítsen egy szelfit rajongójával. A legcukibb dolog viszont határozottan otthon várt rá!

Négyéves kisfia, Angelo ugyanis egy hatalmas feliratot ragasztott ki a lakásba, „Mummy you did it”, vagyis „Anya, megcsináltad” szöveggel. A plakátot aztán szívecskékkel dekorálta ki, hogy még jobban éreztesse az énekesnővel, mennyire szereti őt. Adele ezt rögtön megosztotta a rajongóival, és elmondta, a családja nagyon sokat segített neki ebben az időszakban.

Objektum doboz

Egy ilyen meglepetésre tényleg jólesik hazaérni!

Ajánlott cikkek