Egyéb kategória

Szuper tanácsok, amiket érdemes megfogadnotok a nagymamáktól

Ó, azok a drága nagymamák! Nem kell mondanom, milyen szerencsések vagyunk, akiknek még élnek a nagyszülei. A nagymamák sokkal jobbak, mint a Google, minden kérdés tudói, mindig van egy jó tanácsuk, amik MINDIG beválnak, éppen ezért fontos, hogy nagyon szeressük őket, amíg még velünk vannak. 

vous - 2021.07.18.
Szuper tanácsok, amiket érdemes megfogadnotok a nagymamáktól

A nagymamák az édesanyák, csak négyzetre emelve. Annyi tapasztalat, annyi bölcsesség és tudás, ami bennük rejlik, csakis a hasznunkra válhat, így érdemes a legtöbb kérdéssel, problámával hozzájuk fordulni. Ennek ők biztosan nagyon fognak örülni, másrészt nekünk is jó, hiszen tutibiztos tippeket és tanácsokat kapunk majd tőlük. 

mama

Köszönjük, nagyi! – dolgok, amikért igazán hálásak lehetünk nekik

Alig várom, hogy hazaérkezzek. Izgatottan felállok a kerítés betonperemére, hogy elérjem a csengőt. Várom, hogy a bent sertepertélő idős hölgy félve kitekintsen, majd felkiáltva a kapu felé siessen úgy, ahogy szokott. Minél előbb igyekszik eltüntetni a közénk álló kaput, hogy magához ölelhessen. Ő a nagymamám.

A cikk folytatása ITT jön!

  • Az olvasás fontos.
  • Élelmiszert sohasem pazarlunk.
  • Teljesen rendben van, ha a szokások rabjai vagytok.
  • Az ölelés a legjobb gyógyszer.
  • Nincs jobb egy nyugtató fürdőnél.
  • Mindig a legjobb formátokban hagyjátok el a házat – soha nem tudhatjátok, kivel találkoztok.
  • Épp annyira vagy fiatal, amennyire érzed magad.
  • A fényképek ereje mindennél fontosabb.

Nektek mit tanított a nagymamátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.