Egyéb kategória

Újra lázban az internet: most akkor milyen színű ez a papucs?

Tavaly azon ment a harc az online világban egy ruhával kapcsolatban, hogy vajon milyen színű is az. Hát úgy tűnik, idén sem maradunk ilyen remek „találgatós játék” nélkül.

vous - 2016.11.21.
Újra lázban az internet: most akkor milyen színű ez a papucs?

Gondolom, kevesen vannak olyanok, akik már nem emlékeznek 2015 egyik legnagyobb kérdésére. Tudjátok, mikor mindenki azt találgatta egy ruháról, hogy vajon az arany és fehér színű vagy sötétkék és fekete. Nos, ha szeretitek a hasonló szituációkat, akkor örülhettek, ugyanis egy újabb tárgy osztja meg az internet népét.

Objektum doboz

A twitterezők már beszálltak a „harcba”, hogy vajon milyen színű is a képen látható tangapapucs. A jobb sarokban ismét az arany és a fekete, a balban a kék és a fekete. Ti mit gondoltok? Alul vár rátok egy szavazás, én bevállalom: arany–fehérnek látom a flip-flopot!

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.