Egyéb kategória

A 200 első randi színésze énekesi karrierre tör!

Sándor Petit eddig a színház világából ismerhette a közönség, október óta viszont egyre többen ismerik meg a nevét, hála a 200 első randi című sorozatnak, amelyben minden hétköznap láthatják az emberek. A színészi pályafutása mellett azonban Peti meg szeretné mutatni, hogy a mikrofon mögött is megállja a helyét.

vous - 2018.11.12.
A 200 első randi színésze énekesi karrierre tör!

A színházba járók már évek óta ismerhetik Sándor Pétert, hiszen a fiatal színész már számos nívós szerepben bizonyított mind fővárosi, mind a vidéki színházakban, a legtöbben azonban mégis úgy ismerhetik jelenleg, mint a 200 első randi című sorozat Rolandja. A színészet mellett Peti most egy számára teljesen új területesn szeretne szerencsét próbálni, amely nem más, mint a könnyűzenei ipar, ennek érdekében pedig már el is készült a legelső önálló dala, Illúzió címmel. A számhoz egy egyszerűségében szép és intim videoklippet készítettek az alkotók, amely már fel is került a legnagyobb videómegosztó oldalra is. Induljon a hétfő egy gyönyörű dallal, szerintünk mindenképpen érdemes meghallgatni!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.