Egyéb kategória

Így alakul át másodpercek alatt a hurkás has kockássá!

Elég nehéz tökéletesnek éreznünk a saját testünket, miután olyan fitneszmodellek képeit nézegettük, mint mondjuk Maeve Madden vagy Anna Victoria. Az ilyen modellek teste túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen – és ezt végre ők maguk is beismerik! Sőt, ennél tovább mennek: elárulják annak a titkát is, hogyan készülnek róluk olyan jó képek.

vous - 2016.08.30.
Így alakul át másodpercek alatt a hurkás has kockássá!

A feminizmus egy új hullámaként a népszerűbb fitneszbloggerek újabban előtte–utána képeket osztanak meg saját testükről: az „előttén” ernyedt izmok és telt vonalak, az „utána” képen viszont tökéletesre fogyott szupersztárok láthatóak. Ez az egyszerű összehasonlítás nemcsak azt mutatja meg, hogy mennyit használhat a megfelelő edzés, hanem azt is, hogy a megfelelő szög és a jól eltalált világítás mennyire alakítja át a testünket egy-egy ilyen képen!

Erre Iskra Lawrence fitneszblogger is felhívja a figyelmünket:

Mindig emlékezzetek arra, hogy a közösségi média nem egy valós világ… sose hagyjátok, hogy valaki más képei elvegyék az önbizalmatokat, ezek a képek ugyanis legtöbbször egyáltalán nem a valóságot ábrázolják!

A valóságban ugyanis senki sem tökéletes – igen, még Heidi Klum sem –, és igenis vannak napok, amikor még a legcsinosabbnak mondott nők sem érzik magukat jól a bőrükben. A témában Maeve Madden is megosztotta gondolatait:

Én sem érzem magam minden egyes nap szépnek. Ezt rengeteg tényező befolyásolja: hormonok, puffadás, ételérzékenységek, hangulat… az ilyen hullámvölgyek pedig akár egy hétig is eltarthatnak!

És hogy bebizonyítsák nőtársaiknak, hogy bizony ők sem tökéletesek, lőttek magukról pár képet, amiket ezúttal nem buheráltak meg se szuper szettekkel, se a megfelelő világítással, így mi is láthatjuk: ezek nélkül ők is épp úgy festenek, mint mi, halandó nők.

1. Maeve Madden

Objektum doboz

2. Anna Victoria 

Objektum doboz

3. Iskra Lawrence 

Objektum doboz

Szóval csajok, ne érezzétek magatokat kevesebbnek az ilyen nőknél, hiszen senki sem tökéletes – még ők sem!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.