Egyéb kategória

Megvan a világ leghatékonyabb diétája!

Mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy kutatók rátaláltak a világ leghatékonyabb diétájára, amivel nemcsak megszabadulhattok a felesleges kilóktól, de még finomakat is ehettek? Ha nehezen hiszitek el, olvassatok tovább, mert ez nem álom többé!

vous - 2016.11.21.
Megvan a világ leghatékonyabb diétája!

Rengeteg módszerre bukkanhattok a neten, ha rákerestek a fogyókúra vagy diéta szavakra. Ott vannak például azok az ételek, amik segítik a zsírégetést, vagy azok az edzéstippek, amikkel könnyen formába lendülhettek. A sok-sok módszer között nehéz megtalálni azt, amivel a legtöbb kilónak inthettek búcsút; a Harvard Egyetem viszont most segítségetekre lehet, ugyanis öt tudományos felméréssel is alátámasztották, melyik diéta a leghatékonyabb mindközül.

nachos-udito-alkohol-koktel

Sós nasik, amik valójában segíthetnek is a fogyásban

Ha meghalljátok a diéta szót, rögtön a mindenmentes étrend ugrik be először? Tény, hogy ilyenkor egy időre elég sok finomságnak kell búcsút intenetek, de szerencsére nem az összesnek. Akadnak olyan nasik is, amik akár a fogyásban is sokat segíthetnek!

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Az eredmények szerint pedig a győztes nem más, mint a mediterrán diéta, ami alaposan lehagyta az alacsony zsír- vagy szénhidráttartalmú étrendeket. Amellett, hogy nagyon egészséges hatással van például a szívre, sokat segít a fogyásban is. Mi sem bizonyíthatná ezt jobban annál, hogy 998 túlsúlyos jelentkező egy év alatt 4–10 kilótól szabadult meg, míg például azok, akik alacsony zsírtartalmú ételekkel próbáltak fogyni, maximum 5 kilóval lettek könnyebbek.

Miből áll a mediterrán diéta?

Ez az étrend leginkább gyümölcsökből, zöldségekből, rizsből, némi tésztából, babból és dióból áll össze. Ezek mellett lehet enni kis mennyiségben halat és csirkét, plusz még egy kevés tojást, de ezt nem javasolják minden napra. A vörös hús sajnos nem kapott szerepet a diétában, viszont kicsit kárpótolhat titeket, hogy bort lehet közben inni. Önmagában persze az étkezés nem elég a fogyáshoz, úgyhogy a mozgásról se feledkezzetek meg!

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.