Lélek

9 titok, amit a pasik szeretnének eltitkolni a barátnőjük elől – de nem fog sikerülni

Mindig mondják, hogy mi, nők mennyire titokzatosak vagyunk, ám ne aggódjatok, a pasiknak is vannak kis titkaik, amiket nagyon szeretnének megtartani maguknak – főleg a barátnőjük előtt –, de nem sikerül nekik.

vous - 2021.12.08.
9 titok, amit a pasik szeretnének eltitkolni a barátnőjük elől – de nem fog sikerülni

Szeretik, ha a kanapén alhatnak

Nyugi, nem azt szeretik, ha balhéztok, csupán számukra a kanapén alvás olyan, mintha táboroznának.

Megnézik a többi nőt

Ezt nyilván mi is tudjuk, de két dolgot várunk el ezzel kapcsolatban:

  • ne akkor tegyék, amikor ott vagyunk velük,
  • a bámuláson túl ne történjen semmi. 

A napszemüveg ereje – mellek, mellek, mellek

Ha egy pasi imád napszemüveget viselni, az leginkább azért van, mert pofátlanul bámulhatja benne a nők melleit.

mell

„A bimbó a helyén marad műtét után?” – most mindent megválaszolunk a szilikonmellről

A legtöbbünk fejében a szilikonmell nagyjából Pamela Andersonnal egyenlő, legalábbis rajta keresztül ismertük meg a mellnagyobbítás műfaját, és azt kell, mondjam, nem tett nagyon jót a beavatkozás PR-jának. Ugyanis míg azzal teljesen ki vagyunk békülve, ha valaki az elálló füleit megcsináltatja, viszont amikor egy lány a melle miatt fekszik kés alá, azonnal jönnek a sztereotípiák és persze a KÉRDÉSEK. A cikk folytatása ITT jön!

Pisilnek, mialatt zuhanyoznak

Nos, ezt nem csak ők csinálják.

Utálják, ha sírunk

Több okból nem szeretnek minket sírni látni. Általában úgy gondolják, hogy nem tudnak rajtunk segíteni és ez számukra a lehető legrosszabb. Nos, kétféle nő létezik, aki abbahagyja a sírást, ha a szeretett férfi vigasztalja, és akit senki és semmi sem tud megnyugtatni, ha sír. Én az utóbbiba tartozom. 

Néznek pornót

Igen, még akkor is, ha egyébként naponta ötször szexeltek.

rideg-natali-sminkmester-interju6 emcsi

Fél napra pornószínésznővé változtam – Rideg Natali sminkmester beavatott a szakmába

Augusztus közepén a VOUS szerkesztőségében akkora volt az izgalom, mint karácsonykor. Izzadt tenyérrel vártunk valakit, akiről tudtuk, egy teljesen új világot tár elénk. Rideg Natali sminkmester járt nálunk, akitől Emcsi egy pornstar (igen, jól olvastátok!) sminket kapott, a többiek pedig egy feledhetetlen délelőttöt. Natali zavarba ejtő lazasággal és őszinteséggel mesélt a felnőttfilmes világról. Na jó, azért beszéltünk a sminkekről is.

A teljes cikkért kattintsatok ide!

Fantáziálnak más nőkről

Ez nem azt jelenti, hogy megcsalnának. Csupán pasiból vannak, és ezzel higgyétek el, semmi baj sincsen.

Nem mindig akarnak szexelni

Ez lehet, hogy meglepő, de van, amikor a pasiknak sincs kedvük a szexhez. Nem nagy dolog ez.

Kibeszélik az előző esti menetet a barátaikkal

Lányok, legyünk őszinték, mi is kidumáljuk a srácokat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.