Egyéb kategória

Motiváló meztelen fotók: ilyen a jógázás valódi szépsége

Jógázni nemcsak csoportosan lehet, hanem egyedül, otthoni körülmények közt is. Ha pedig már négy fal között űzi az ember, miért ne dönthetne arról, hogy miként is áll neki a gyakorlatoknak?

vous - 2016.11.18.
Motiváló meztelen fotók: ilyen a jógázás valódi szépsége

Jó pár éve már, hogy betört a nagy jógaláz, és úgy tűnik, nincs semmi, ami letaszíthatná a trónról. Mi is már több cikkünkben az egekig magasztaltuk ezt a mozgásformát, teszem is hozzá gyorsan, hogy nem véletlenül. Hiszen segít például elűzni a másnaposságot, a stresszt, és talpra állni különböző nehézségekből.

jóga 21 nap

A jógára szüksége van a testnek és a léleknek – a jógához viszont szükségetek lehet egy csomó mindenre

A jóga jót tesz a testnek, a szellemnek, és még a mindennapi stressztől is megszabadulhatunk a segítségével. Ha már régóta fontolgatjátok, hogy ideje lenne nektek is kipróbálni a jóga valamelyik típusát, segítünk eligazodni, hogy mit kell feltétlenül beszereznetek, mielőtt belevágnátok!

A teljes cikket itt találjátok.

A következő inspirációs fotókat kifejezetten azoknak ajánljuk, akik ki nem állhatják például a sportmelltartót, vagy valamelyik tréningcuccot, és szeretnek megszabadulni mindenféle textiltől. Lehet, már kapiskáljátok, hogy akkor milyen ruha marad az illetőn a jóga során… SEMMILYEN!

Ui.: Nyugalom, nem kell félnetek attól, hogy vadidegenek intim testrészeit fogjátok most látni, ugyanis mindegyik kép egytől egyig ízléses, és a pozitúra segítségével semmi 18+-os tartalom nem kerül a képernyőtökre.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek