Egyéb kategória

Szuperközeli fotó egy kolibriről, amitől eláll a lélegzetetek

A kolibri számomra mindig is a madarak hercegnőjét jelentette. Gyönyörű tollazat, kecses test, elképesztő mozgás. Egy fotós gépén keresztül viszont minden eddigi képnél közelebbről csodálhatjuk meg ezt a gyönyörű állatot.

vous - 2016.10.28.
Szuperközeli fotó egy kolibriről, amitől eláll a lélegzetetek

Akárki akármit mond, szerintem a kolibri az egyik legcsodálatosabb állat a Földön. Kecses test és mozgás, gyönyörű, színes tollak, amik álomsminket is ihlettek. És elképesztő nehéz őket lencsevégre kapni. De a Lost at  E Minor oldalán olyan képekre bukkantam, amiktől leesett az állam.

Nemrég megmutattuk, hogy egy súlyosan beteg lány milyen csodás képeket készített ezekről a madarakról, most pedig egy vancouveri fotós, Jess Findlay mutatja meg, hogy mennyire elképesztően szépek a kolibrik. Tüzestorkú kolibrit még garantáltan nem láttatok ennyire közelről! Órákat várt és több száz képet lőtt, hogy meg tudja ragadni a szépségét ezeknek az állatoknak. 

Jess számára az volt a kihívás, hogy nagyon gyorsan mozognak ezek a madarak, és csak egy speciális szögben látszódik a tollazatuk teljes színskálája.

Objektum doboz

Forrás:
http://www.jessfindlay.com

Forrás:
http://www.jessfindlay.com

Ha ti sem elégedtek meg ennyi képpel Jesstől, akkor nézzegessétek az Instagram-oldalát vagy a honlapját.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!