Egyéb kategória

Britney Spears pizsipartija brutál szexi: az énekeső új klippel jelentkezett

A bomba formában lévő Britney Spears új videoklippel jelentkezett, ami talán az eddig egyik legjobb videója, nem csak azért, mert brutál szexire sikerült... 

vous - 2016.11.18.
Britney Spears pizsipartija brutál szexi: az énekeső új klippel jelentkezett

A Britney Spears-rajongók erre a pillanatra vártak, ugyanis a Slumber party (Pizsiparti) című klippel visszakaptuk a régi Britney-t. Először is azért, mert a klipben Brit igazán természetesen viselkedik, látszik rajta, hogy jól érzi magát, nem feszeng, totál magabiztos. Másodsoron az új klip sokakat emlékeztet a régi Boys című klipre vagy éppen a My Prerogative című videóra. Brit a dalban Tinashével, amerikai énekesnővel, dalszerzővel közösen szerepel. Az újdonsült duó elég szexire vette a stílust, ugyanis többször félreérthetetlenül bújnak egymáshoz a klipben. A legmerészebb jelenet pedig kétségkívül az, amikor Britney az asztalon kúszva nyalja fel a kiömlött tejet, egy pasi szeme láttára.

OMG!

Forrás:
youtube.com

Forrás:
youtube.com

Csajok, ez a klip tuti a kedvencetek lesz!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.