Egyéb kategória

Taylor Swift lett a világ leggazdagabb 30 év alatti híressége

A Forbes magazin kiderítette, melyik híres sztár lett a leggazdagabb 30 év alatti híresség! És ő pedig nem más, mint...

vous - 2016.11.17.
Taylor Swift lett a világ leggazdagabb 30 év alatti híressége

Az utóbbi időben leginkább a kapcsolatai miatt lehetett hallani Taylor Swiftről, hiszen év elején még Calvin Harrisszel járt, majd rövidesen Tom Hiddleston barátnője lett. Bár mindkét románcnak vége lett, az énekesnő életében akadnak azért olyan dolgok, amiknek nagyon örülhet: a Forbes szerint ugyanis ő lett a világ leggazdagabb 30 év alatti sztárja!

Az énekesnő ugyanis tudjátok mennyi pénzt keresett csak idén? 170 millió dollárt! Mindezt pedig úgy, hogy az 1989 című albuma tavaly jelent meg, és a nagy turnéjára is ekkor került sor, idén pedig csak néhány koncertet tartott. Taylor azonban a megkeresett pénzével még így is nagyon jótékonyan bánik, hiszen arra is volt már példa, hogy egy autóbalesetet szenvedett család gyógyítását is kifizette.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!