Egyéb kategória

Taylor Swift lett a világ leggazdagabb 30 év alatti híressége

A Forbes magazin kiderítette, melyik híres sztár lett a leggazdagabb 30 év alatti híresség! És ő pedig nem más, mint...

vous - 2016.11.17.
Taylor Swift lett a világ leggazdagabb 30 év alatti híressége

Az utóbbi időben leginkább a kapcsolatai miatt lehetett hallani Taylor Swiftről, hiszen év elején még Calvin Harrisszel járt, majd rövidesen Tom Hiddleston barátnője lett. Bár mindkét románcnak vége lett, az énekesnő életében akadnak azért olyan dolgok, amiknek nagyon örülhet: a Forbes szerint ugyanis ő lett a világ leggazdagabb 30 év alatti sztárja!

Az énekesnő ugyanis tudjátok mennyi pénzt keresett csak idén? 170 millió dollárt! Mindezt pedig úgy, hogy az 1989 című albuma tavaly jelent meg, és a nagy turnéjára is ekkor került sor, idén pedig csak néhány koncertet tartott. Taylor azonban a megkeresett pénzével még így is nagyon jótékonyan bánik, hiszen arra is volt már példa, hogy egy autóbalesetet szenvedett család gyógyítását is kifizette.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: