Egyéb kategória

Mihalik Enikő lesz Miss December az amerikai Playboyban

Mihalik Enikő nyuszilány lett. A gyönyörű magyar modell az amerikai Playboyban pózol.

vous - 2016.11.16.
Mihalik Enikő lesz Miss December az amerikai Playboyban

Nem is akárhogyan. A szuperszexi és egy cseppet sem szégyenlős magyar modell, Mihalik Enikő lesz Miss December a legendás amerikai Playboy magazinban. Enikő az Instagramján is megosztott egy pikáns videót a szexi fotózásról. 

Objektum doboz

Enikő egyébként azt nyilatkozta a magazinnak, hogy rengeteg olyan pillanat van az életében, amikor meg kell csípnie magát, hogy tényleg nem álmodik-e. Ahogy írja, egy álma vált valóra, hogy szerepelhet a Playboyban.

Az Enikőről készült összes képet ide kattintva megnézhetitek.

gregor-bernadett

Nincs többé meztelen mell – Ezek voltak a magyar Playboy legnagyobb momentumai

A Playboy elképzelhetetlen lenne meztelen női test nélkül, hiszen emiatt veszik emberek ezrei már 63 éve a nyuszis magazint. Pontosabban csak vették, új időszámítás veszi ugyanis kezdetét. A Playboy főszerkesztője, Cory Jones és a magazin megálmodója, Hugh Hefner úgy döntöttek, nem kedveznek többé meztelenséggel az olvasóknak, és eltűnnek a magazinból a ruhátlan hölgyek. A cikk folytatása ITT jön!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!