Egyéb kategória

Mihalik Enikő lesz Miss December az amerikai Playboyban

Mihalik Enikő nyuszilány lett. A gyönyörű magyar modell az amerikai Playboyban pózol.

vous - 2016.11.16.
Mihalik Enikő lesz Miss December az amerikai Playboyban

Nem is akárhogyan. A szuperszexi és egy cseppet sem szégyenlős magyar modell, Mihalik Enikő lesz Miss December a legendás amerikai Playboy magazinban. Enikő az Instagramján is megosztott egy pikáns videót a szexi fotózásról. 

Objektum doboz

Enikő egyébként azt nyilatkozta a magazinnak, hogy rengeteg olyan pillanat van az életében, amikor meg kell csípnie magát, hogy tényleg nem álmodik-e. Ahogy írja, egy álma vált valóra, hogy szerepelhet a Playboyban.

Az Enikőről készült összes képet ide kattintva megnézhetitek.

gregor-bernadett

Nincs többé meztelen mell – Ezek voltak a magyar Playboy legnagyobb momentumai

A Playboy elképzelhetetlen lenne meztelen női test nélkül, hiszen emiatt veszik emberek ezrei már 63 éve a nyuszis magazint. Pontosabban csak vették, új időszámítás veszi ugyanis kezdetét. A Playboy főszerkesztője, Cory Jones és a magazin megálmodója, Hugh Hefner úgy döntöttek, nem kedveznek többé meztelenséggel az olvasóknak, és eltűnnek a magazinból a ruhátlan hölgyek. A cikk folytatása ITT jön!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.