Egyéb kategória

Mihalik Enikő lesz Miss December az amerikai Playboyban

Mihalik Enikő nyuszilány lett. A gyönyörű magyar modell az amerikai Playboyban pózol.

vous - 2016.11.16.
Mihalik Enikő lesz Miss December az amerikai Playboyban

Nem is akárhogyan. A szuperszexi és egy cseppet sem szégyenlős magyar modell, Mihalik Enikő lesz Miss December a legendás amerikai Playboy magazinban. Enikő az Instagramján is megosztott egy pikáns videót a szexi fotózásról. 

Objektum doboz

Enikő egyébként azt nyilatkozta a magazinnak, hogy rengeteg olyan pillanat van az életében, amikor meg kell csípnie magát, hogy tényleg nem álmodik-e. Ahogy írja, egy álma vált valóra, hogy szerepelhet a Playboyban.

Az Enikőről készült összes képet ide kattintva megnézhetitek.

gregor-bernadett

Nincs többé meztelen mell – Ezek voltak a magyar Playboy legnagyobb momentumai

A Playboy elképzelhetetlen lenne meztelen női test nélkül, hiszen emiatt veszik emberek ezrei már 63 éve a nyuszis magazint. Pontosabban csak vették, új időszámítás veszi ugyanis kezdetét. A Playboy főszerkesztője, Cory Jones és a magazin megálmodója, Hugh Hefner úgy döntöttek, nem kedveznek többé meztelenséggel az olvasóknak, és eltűnnek a magazinból a ruhátlan hölgyek. A cikk folytatása ITT jön!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.