Test

Így teheti tönkre az edzéseteket, ha rossz fehérneműt húztok

Azt, hogy jól érezzünk magunkat a bőrünkben edzés közben, sok dolog befolyásolhatja. És lehet, hogy a legtöbbre oda is figyeltek, csak egy aprócska dolog kerüli el a figyelmeteket, a fehérnemű. Pedig sokkal fontosabb, hogy mit viseltek az edzőruha alatt, mint gondolnátok. Íme 5 ok, miért válasszatok megfelelő bugyit és melltartót a sportoláshoz!

vous - 2016.11.16.
Így teheti tönkre az edzéseteket, ha rossz fehérneműt húztok

1. Folytonos húzogatás

Nincs is annál idegesítőbb, ha nagyobb méretű alsóneműt választunk, és folyton húzogatni kell edzés közben. Fontos, hogy mindig megfelelő méretű bugyit viseljetek.

2. A melltartó

Sportoláshoz mindig válasszatok sportmelltartót, mert a sima melltartó kidörzsölheti a bőrötöket, miközben mozogtok. Ügyeljetek arra is, hogy ne legyen túl mélyen dekoltált a választott darab, miután felvettétek, nyomjatok két fekvőtámaszt az ellenőrzés végett.

Forrás:
www.pexels.com

3. Bugyi, kisnadrág

Viseljetek gumis derekú kisnadrágot például a jógához, hogy komfortosan érezzétek magatokat, miközben a gyakorlatokat csináljátok. Egyébként ezt a mozgásformát célszerűbb mezítláb végezni, hogy jobban tapadjon a talpatok – írja a Women'sHealth szerzője.

4. Tanga

A sportoláshoz az egyik legrosszabb bugyiválasztás a tanga, nemcsak kényelmetlen, de higiénia szempontjából sem előnyös. Viseljetek inkább varrás nélküli, egyszerű, pamut alsóneműket.

Forrás:
www.pixabay.com

5. Hétköznapi zokni

Válasszatok sportzoknit, az egyszerű, normál zoknik helyett. Ezeket a termékeket nem véletlenül sportoláshoz feljesztették.

Úgyhogy, lányok, ha eddig nem tettétek, mostantól sportoljatok megfelelő alsóneműben, higgyétek el, sokkal komfortosabbá válik az edzés 🙂

Ajánlott cikkek