Lélek

Kiderült: ilyen lányokkal randiznak szívesen a pasik

Pasik és az ő elvárásaik... Ezúttal egyébként cukik voltak, elárulták, mi számunkra a legfontosabb tulajdonság egy nőben. 

vous - 2021.12.08.
Kiderült: ilyen lányokkal randiznak szívesen a pasik

A pasik most elárulták, mik azok a tulajdonságok, amikkel egy lánnyak – szerintük – rendelkeznie kell, hogy elmenjenek vele randizni. Ez egyébként csak azért fura, mert amit mondtak, az általában nem az első órában, első napokban derül ki, sokkal inkább több hónapos együttélés után realizálódik, hogy milyen is a partnerünk. A pasik furák, és azt se tudják, hogy nyilván az első randin a legjobb oldalunkat szeretjük megmutatni, az igazi énünk csak akkor tör elő, ha már harmadik napja kanbulit rendeznek a nappaliban. 

lány nő

Ezt mondjuk a pasiknak, de VALÓJÁBAN ezt gondoljuk

Nincs mit szépíteni, ki kell mondani: a hosszú távú kapcsolatok sikeressége egyértelműen rajtunk, nőkön múlik. A srácok szeretik azt gondolni, hogy ők irányítanak, és nagyon büszkén elő tudják adni, hogy csak hagyják, hogy mi azt gondoljuk, mi irányítunk. Közben persze ők mozgatják a szálakat a háttérben. Hát nem! Kedves, véletlenül a VOUS-t olvasó hímegyedek, el kell keserítselek benneteket!

A cikk folytatása ITT jön.

Bátor férfiak a ThoughtCatalognak meséltek arról, hogy milyen tulajdonságú lányokkal randiznak szívesen. Magyarul, ILYEN A TÖKÉLETES NŐ:

„A tökéletes nő hozzáad valami pluszt az életedhez, és elfogadja azt, amit te adsz neki!”

Objektum doboz

„Intellektuálisan kíváncsi, kedves másokkal, szerény, de magabiztos, folyamatosan a kihívásokat keresi.”

Objektum doboz

„Nyílt és nagyon közvetlen.”

Objektum doboz

„Jól érzi magát a bőrében, nem fél kimutatni a szeretét, van önálló véleménye, független.”

Objektum doboz

„Jószívű és szenvedélyes, helyén kezeli az egóját.”

Objektum doboz

„Nagymamám fogalmazta meg jól:

A szép külső idővel elhalványul, olyan lányt keress, akit a belső értékek is széppé tesznek.

Objektum doboz

„Legyen rendkívül lojális, és ne csak a saját sikerei érdekeljék.” 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.