Lélek

Kiderült: ilyen lányokkal randiznak szívesen a pasik

Pasik és az ő elvárásaik... Ezúttal egyébként cukik voltak, elárulták, mi számunkra a legfontosabb tulajdonság egy nőben. 

vous - 2021.12.08.
Kiderült: ilyen lányokkal randiznak szívesen a pasik

A pasik most elárulták, mik azok a tulajdonságok, amikkel egy lánnyak – szerintük – rendelkeznie kell, hogy elmenjenek vele randizni. Ez egyébként csak azért fura, mert amit mondtak, az általában nem az első órában, első napokban derül ki, sokkal inkább több hónapos együttélés után realizálódik, hogy milyen is a partnerünk. A pasik furák, és azt se tudják, hogy nyilván az első randin a legjobb oldalunkat szeretjük megmutatni, az igazi énünk csak akkor tör elő, ha már harmadik napja kanbulit rendeznek a nappaliban. 

lány nő

Ezt mondjuk a pasiknak, de VALÓJÁBAN ezt gondoljuk

Nincs mit szépíteni, ki kell mondani: a hosszú távú kapcsolatok sikeressége egyértelműen rajtunk, nőkön múlik. A srácok szeretik azt gondolni, hogy ők irányítanak, és nagyon büszkén elő tudják adni, hogy csak hagyják, hogy mi azt gondoljuk, mi irányítunk. Közben persze ők mozgatják a szálakat a háttérben. Hát nem! Kedves, véletlenül a VOUS-t olvasó hímegyedek, el kell keserítselek benneteket!

A cikk folytatása ITT jön.

Bátor férfiak a ThoughtCatalognak meséltek arról, hogy milyen tulajdonságú lányokkal randiznak szívesen. Magyarul, ILYEN A TÖKÉLETES NŐ:

„A tökéletes nő hozzáad valami pluszt az életedhez, és elfogadja azt, amit te adsz neki!”

Objektum doboz

„Intellektuálisan kíváncsi, kedves másokkal, szerény, de magabiztos, folyamatosan a kihívásokat keresi.”

Objektum doboz

„Nyílt és nagyon közvetlen.”

Objektum doboz

„Jól érzi magát a bőrében, nem fél kimutatni a szeretét, van önálló véleménye, független.”

Objektum doboz

„Jószívű és szenvedélyes, helyén kezeli az egóját.”

Objektum doboz

„Nagymamám fogalmazta meg jól:

A szép külső idővel elhalványul, olyan lányt keress, akit a belső értékek is széppé tesznek.

Objektum doboz

„Legyen rendkívül lojális, és ne csak a saját sikerei érdekeljék.” 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.