Egyéb kategória

5 dolog, amit a sminkesek nagyon szeretnének, ha elkezdenétek csinálni

A sminkesek szeretnének elárulni néhány olyan dolgot, amitől biztosan jobb lesz mindenki sminkje. Fogadjátok meg ti is a tanácsaikat.

vous - 2016.11.14.
5 dolog, amit a sminkesek nagyon szeretnének, ha elkezdenétek csinálni

Hozzátok ki a legjobbat az ecseteitekből!

Szerezzetek be egy alap ecsetkészletet, és ezt tartsátok karban a lehető legjobban. Az egész sminketek sokkal tisztább és ragyogóbb lesz, ha mindig megtisztított ecsettel nyúltok a bőrötökhöz. Mindenképp vásároljatok egy fújós ecsettisztító folyadékot, amellyel használat után az ecsetekre fújtok, majd megtörlitek a szőrfejüket. Hetente egyszer pedig adjatok egy alapos mélytisztító kezelést az eszközöknek ecsettisztító folyadékkal.

Hangsúlyozzátok a szemöldökötöket!

A szemöldökötök keretet ad az arcotoknak, és kiemeli a tekinteteteket. Akkor is, ha nincs rajtatok semmilyen más smink, a szemöldökötöket fésüljétek át, esetleg egy kis színezőport tegyetek rá, ettől máris olyan lesz az arcotok, mintha sminkeltetek volna.

Ha kíváncsiak vagytok, milyen további hasznos dolgokat javasolnak a sminkesek, kattintsatok ide!

Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek