Egyéb kategória

Gáspár Laci új szerepben: egy hamarosan induló műsor házigazdája lesz

Gáspár Lacit egy egészen új szerepben láthatják majd a nézők: egy hamarosan induló új műsor házigazdája lesz.

vous - 2016.11.14.
Gáspár Laci új szerepben: egy hamarosan induló műsor házigazdája lesz

Arról már írtunk nektek, hogy nemsokára indul az RTL Klubon a külföldön már népszerű műsor, a Lip Sync Battle hazai verziója. A Playback Párbaj december 2-án indul az RTL Spike csatornán, melynek lényege, hogy két sztár küzd meg egymással, a feladatuk pedig az lesz, hogy ismert előadók dalait adják elő a lehető leghitelesebb módon.

Énekelniük nem kell majd, csak tátogniuk az eredeti dalokra. Az első körben a saját ruhájukban, kellékek nélkül kell majd előadniuk a dalt, a második körben pedig egy híres videoklipet kell megeleveníteniük, amihez már használhatnak jelmezeket, kellékeket és hangulatelemeket is. A műsor házigazdái Szabó Zsófi és Gáspár Laci lesznek.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!